Csajok Magazin

Smink divat

Színes smink jellemzi az idei szezont. A natúr sminktől az örök kedvenc füstös szemeken keresztül szinte minden megengedett. A smink egészíti ki a megjelenést, ezért a smink trend követése ugyanolyan fontos, mint a divaté.

A sminked legyen természetes egy alapozó segítségével, és hangsúlyozd a szempilláidat egy fekete szemspirállal. Ha szemceruzát is szeretnél használni, használj egy fehér színűt a nap folyamán és feketét az esti sminkhez.

Elbűvölő megjelenést kölcsönöz a merész színek és a csillogó szemhéjpúderek kombinációja. Aki merészebb nyugodtan használja merészen a szemceruzát, és hozzá illő merészebb színű ajakrúzsokat, mint például vörös, a narancs és a meleg rózsaszín.

A szezon újdonsága az egyszínű, mindenfajta árnyékolástól és satírozástól mentes szemhéj, többnyire matt vagy enyhe szaténfényű szemfestékkel kialakítva.

A földszínek ideális nappali választások. Idén különösen divatosak a pasztell árnyalatok.

A vidám cseresznye és rózsaszínek is divatosak, üde karaktert kölcsönöznek az arcnak.

A füstös szemfestés idén is divat, sőt fénykorát éli. De mellette más sötét árnyalatokat is használhatsz, mint a mély mályvaszínt, vagy szürkét.

Ismét előkerül a smink kellékek közül a szemhéjtus. A vékonyan húzott finom kontúr jó alapozást jelent a hangsúlyos szempilláknak. Az erős színű matt vagy szaténfényű rúzs használatát enyhe, földszínekből összeállított semleges szemhéjjel lehet érvényesülni hagyni. A smink színek terén új belépő a narancsvörös szín, mind rúzs, mint szemhéjfesték formájában. Továbbra sem szorítja ki azonban az eddig is nagy sikerű pink, meggy és testszínű irányzatokat.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top