Otthonok és Kertek

SILENT DESIGN

A GEDY S.p.A több mint 50 éve vezető az olasz fürdőszobai kiegészítők gyártásában, mára már 52 országban van jelen termékeivel. A www.silentdesign.hu tulajdonosa hivatalos forgalmazója Gedy S.p.A olasz gyártó fürdőszobai termékeinek.

Az egyetlen gyártó, mely mindenre kínál megoldást. A fürdőszobai kiegészítők komplett kínálatát és színválasztékát vonultatja fel a piacon. A termékek tervezésénél a tervezők nem riadnak vissza a formabontó designtól, az élénk színválasztéktól, esetleg a különleges anyagválasztástól.

A GEDY termékei egyedi tervezésűek, több terméke nemzetközi díj nyerteseként került a piacra. Így például a Cucciolo formabontó WC keféje is, amely a New York-i Modern Művészetek Múzeumába is kiállításra került. A gyártó termékeivel megjelenik valamennyi rangos, nemzetközi kiállításon, és évente 2 alkalommal jelenteti meg újdonságait a szakma és a vásárlók örömére.
Nem csak a design, de az anyag minőség, tartósság, valamint ergonomikus kialakítás tekintetében élen jár az említett olasz gyártó. Nem véletlen, hogy termékeinek 80%-ára 10 éves garanciát ad.

Nemcsak egyéni vásárlók találják meg számításaikat, hanem a szállodák és közületek is a mosdók berendezésekor.

A termékek kialakításánál nagyon fontos szempontok voltak a jó minőségű alapanyagok használata, melyek között megtalálható a sárgaréz, rozsdamentes acél, üveg, fa, műanyag és műbőr.

Kérem látogasson el a www.silentdesign.hu oldalára és tekintse meg kínálatunkat.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top