Csajok Magazin

Shakira, a mindig időszerű

33 éves Shakira kolumbiai popénekesnő, aki nem csak csinos, de nagyon okos is. Napjaink popzenei életének szupersztárja: több mint hatvan millió lemezt adott el, tavalyi koncertkörútja óriási siker volt, díjait pedig össze sem lehet számolni.

Libanoni és kolumbiai szülők gyermeke, Barranquillában született, és hamar kitűnt sokoldalú tehetségével
– négyévesen például már verset írt. Az iskolában is példásan teljesített, ha nem énekesnőnek áll, lehetett volna akármi belőle. 140-es IQ-ja van, és beszél fél tucat nyelven. Apja arab hagyományait követve hastáncosként kezdte, majd megpróbálkozott az énekléssel, és szinte berobbant a dél-amerikai popzenébe. Még nem volt húszéves, amikor már a legnépszerűbb latin előadók közé tartozott.

A világ 2001-ben fedezte fel, amikor Whenever, Wherever című dala közel kéttucat országban vezette a slágerlistát – nálunk is -, a dalhoz készült klip sikere pedig eldöntötte, hogy arab és latin motívumokra épülő stílusa a nyerő. Jellegzetes csípőtekergetése több klipjében is főszerephez jutott, elég csak a Hips Don t Lie és a La Tortura című dalát említeni. Legszexisebb dala pedig a She Wolf.

A csinos énekesnő évek óta egy volt argentin államelnök fiával él, bár a házasság még várat magára. Az idei év fontos fordulópont lehet, mert Shakira úgy nyilatkozott, hogy párjával nagyon szeretnének gyereket, és nem engedi, hogy kifusson az időből.

Az idén új lemezt készít, lesz egy koncertkörútja, s utána akár jöhet az első gyerek is.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top