Csajok Magazin

Romantika a hétköznapokban

Míg régebben szinte törvényszerű volt, hogy a hölgyek estek könnyebben szerelembe, s mindezt hamarabb is kimondták, …

… addig mára fordult a kocka: gyorsabban lobbannak lángra és korábban vallanak is a férfiak a nőknél.

Amerikai kutatók derítették ki, hogy a romantika szele mostanra bizony az urakat is megérintette. Arra is rájöttek, hogy minden eddiginél korábban, már néhány hét után kimondták párjuknak azt a bizonyos „szeretlek” szót. A nőknek viszont hónapok kellenek ehhez.

Hogy mi a változás oka? Egyszerű: a nők rengeteg csalódáson vannak túl, s egyre óvatosabbá válnak a kapcsolatokban. Pedig a bizalmatlanság nem jó ómen szerelem idején! Ha még az elején jártok az ismerkedésnek, ahelyett, hogy kételkednél, inkább igyekezz romantikusabbá tenni a leghétköznapibb pillanatokat is – így saját magadat is hangulatba hozhatod! Megmondjuk, hogyan állj neki!

Romantikus reggeli

Ha már reggeltől együtt vagytok, indítsd egy apró, kedves gesztussal a napot! A fahéjat hintsd szív alakú sablon segítségével a kávéjára; vagy süsd ilyen alakúra a pirítósát – az ehhez szükséges kiegészítőket bármely vasedényben, konyhai kellékeket árusító üzletben megtalálod.

Maradj vele napközben!

Ne legyetek egymás nélkül a munkaidő alatt sem – erről úgy gondoskodhatsz, hogy valamilyen apróságot csempészel a zsebébe, táskájába; lehet ez egy kétszavas üzenet, amivel szép napot kívánsz, egy kis utalás az együtt töltött éjszakátokra, vagy egy a kedvenc teafilteréből.

Rózsaszirmos fürdő

Egy nehéz nap után készíts illatos, habos fürdőt kedvesednek! Pakold tele mécsesekkel a kád szélét, a vízbe szórj pár rózsaszirmot, készíts be kellemes zenét, s máris kész a meglepetés, amivel te is jól járhatsz.

Lazulós este

Készíts be egy puha plédet, gyújts meg néhány illatgyertyát, s készítsd be a kedvenc filmjét; legyen az bármelyik mozi is! Ha biztosra akarsz menni, bújj valami ellenállhatatlanul szexis fehérneműbe, s így szinte biztos, hogy nem csak a film ér véget happy enddel!

Forrás:

www.romantikaterkep.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top