Csajok Magazin

Rejuvi féle tetoválás eltávolítás

Az eljárás technikailag nagyon hasonlít a hagyományos tetováláshoz, azzal a különbséggel, hogy ez esetben nem festéket, hanem egy speciális anyagot tetoválunk be, a bőrnek lehetőleg ugyanabba a rétegébe, ahol a kiszedendő festékpigmentek találhatók.

Logikus tehát, hogy ezt az eljárást azok a szakemberek tudják a legsikeresebben alkalmazni, akik már megfelelő gyakorlattal rendelkeznek a sminktetoválás ill. a testtetoválás területén.

Összehasonlítva a lézeres és egyéb eljárásokkal, ez a módszer hatékonyabb, nem színspecifikus, kevésbé fájdalmas, ráadásul biztonságosabb és végül, de nem utolsó sorban jóval olcsóbb, mivel nem igényel tízmilliós nagyságrendű beruházást. A lézeres technika ráadásul nem távolítja el a bőrből a nem kívánatos pigmenteket, csak kisebb részecskékre „zúzza” a festékszemcséket, azért hogy az immunrendszer falósejtjei be tudják azokat kebelezni és széthordani a szervezetben. Ez utóbbi a szerencsésebb eset, de van hogy a meglőtt szemcsék csak színt váltanak és a fekete ábrából kékes, a vörösből zöldes folt lesz.

 <$2886$>

A Rejuvi eljárás legnagyobb előnye  az, hogy ellentétben a lézeres technikával, ami amellett, hogy igenis fájdalmas és hegesedést is gyakran okoz, a Rejuvi technika megfelelő otthoni utókezeléssel nem hagy maga után csúnya hegeket.

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top