Csajok Magazin

Rebegtesd a pilládat!

Igéző tekintet mindennap

Azt hiszem, nincs olyan nő, aki ne tenne meg mindent azért, hogy a szeme minél tündöklőbb, hangsúlyosabb és csábítóbb legyen.
Erre már nagyon sok praktikát kitaláltak a szépségipar szakemberei, többek között a szempillák hangsúlyosabbá tételére is. Léteznek különböző hosszabbító, volumennövelő, göndörítő és ezeket kombináló szempillaspirálok, vannak soros és tincses műszempillák, amelyeket a sminkesek használnak vagy ügyesebbek maguk is megtanulhatnak feltenni. De azt a fentiek nem tudták megoldani, hogy mindez tartós, természetes megjelenésű legyen, milliméterekkel meghosszabbítsa a pillákat és viselőjének könnyű, súlytalan maradjon.
Már egy ideje megjelent a piacon a szempilla hosszabbítás, mint új technológia, amellyel tökéletesen dús, hosszú és természetes szempillákat lehet varázsolni.
A szempilla hosszabbítás – vagy 3d műszempilla néven is ismert- eljárás lényege, hogy a mű pillákat a saját pilládhoz szálanként illesztem és ezek a szempillák életciklusának megfelelően egészen addig fennmaradnak, amíg a saját pillád elér abba a szakaszba, mikor kihullik. Ez egyénenként változó – mint pl. a haj vagy köröm növekedési ciklusa-, lehet akár 6-9 hét is.
Szintén a hajhoz hasonlóan, a kihullott pillák helyett nő másik, ezért van szükség a 3-4 hetenkénti töltésre, hogy az új szempillákat szép hosszúvá varázsoljam. Aki fodrászhoz, esetleg műkörmöshöz jár, annak természetes, hogy festetni, vágatni, körmöt töltetni rendszeresen kell, hogy az mindig szép legyen, a szempilla hosszabbítással ez ugyanígy van.
Maga az eljárás egy alapos ún. mély tisztítással kezdődik, mellyel megtisztítom az esteleges szennyeződésektől a szempilla tövét és teljesen zsírtalanná teszem. Ez biztosítja a ragasztó megfelelő tapadását, majd egy bőrtápláló, ápoló zselés tapasz felhelyezésével folytatom. Ez utóbbi arra szolgál, hogy az alsó pillákat elválasszam a felsőktől, miközben a szemed alatti területet hidratálja.
A szempilla designját a saját pillád mérete, formája és az általad kívánt végeredmény alapján tervezem meg.
A szempillák felhelyezése egyáltalán nem kellemetlen, sőt, kimondott relaxációs lehetőség a számodra, a mindennapok rohanásában pedig kinek ne esne különösen jól egy kis megnyugvás…
Fontos, hogy képzett szakemberhez menj, aki jó minőségű anyagokkal, ragasztóval dolgozik, mert a hibás felrakás, a rossz minőségű ragasztó roncsolhatja a szempilláidat!
Az Xtreme Lashes technológiával, amellyel dolgozom, a piacon átlagos 25-30 pilla helyett minimum 70-80 pillát helyezek  fel  szemenként! Duplázással pedig akár 150-200 pillát is fel lehet helyezni! Ezáltal tényleg dús, ugyanakkor természetes megjelenésű lesz a szempilla!
Mivel a pillák különböző hosszúságban, íveltségben, vastagságban, sőt, különböző színekben kaphatók, ezek még apró Swarowski kövekkel is kiegészíthetők, esküvőre, bulira, különböző alkalmakra akár extrémebb megjelenésű pilla sorok is készíthetők.
A tartós szempilla hosszabbításnak csak előnyei vannak! Ha azt a néhány ápolási tanácsot betartod, amivel a felragasztott pillák tartóssá tehetők, nyugodtan élheted a mindennapi életed, mint előtte. Mehetsz uszodába, sportolhatsz, sminkelhetsz. Már reggel gyönyörű tekintettel ébredsz és nem mesterséges, „csak” azt fogják észrevenni, hogy még szebb vagy!
Jenőfi Réka
Xtreme Lahes Mester stylist, sminkes, okl.sminktetováló
0630/294-12-96

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top