Csajok Magazin

Plasztikai beavatkozás

A plasztikai sebészet mai korunk talán egyik leggyakoribb orvosi beavatkozása. Van aki, kevesebbet van aki többet szeretne változtatni külsején.

A korhatárt illetően 18 éves az alsó határ. A plasztikai sebészet egy eszköz, amivel segítséget nyújthatnak mindazokba, akik nem elégedettek a külsejükkel. 35 éves kor fölött szemöldök illve középarc felvarrás végeznek leggyakrabban. Hiszen ez az a terület, amely a nők esetében a leghamarabb árulkodik a korról. Azonban a mellműtétek a leggyakoribbak. Kinek nagyobbakra, de van olyan is aki kisebbekre vágyik. Ám ez utóbbit több átgondolás előzi meg. Ha valaki túl nagy keblekkel rendelkezik, az eljárás befolyásolja a későbbi esetleges szoptatást. Ekkor a mirigyállományból vesznek ki, csökkentik ennek nagyságát. Így 90%, hogy szopatni nem lehet.

Végeznek úgynevezett komplex műtéteket is. Ennek lényege, hogy egy “altatás” alatt több kisebb beavatkozást végeznek el. Arc felvarrást, hason lévő már megereszkedett bőrfelvarrást és mellműtétet. Ám ezt idősebb korban már külön-külön végzik el. Maga a szilikon nem vált ki allergiás tüneteket. Így nincs olyan, hogy valakinek ne fogadná be a szervezete. Puha anyagról beszélünk, amelyet leginkább a gumicukorhoz lehetne hasonlítani. Egy másik tévedés, miszerint a szilikon könnyen elmozdul. Csak nagyon ritka esetben mozdulhat el és csak nagyon kis mértékben. A régi beavatkozáshoz képest, ma már sokkal kíméletesebb és kevésbé látható a vágás, ami mindössze 4 cm. Megfelelő szakember és orvosi csapattal az ember úgy jöhet ki a klinikáról, hogy igazán elégedettnek és gyönyörűnek érezheti magát. Hiszen a plasztikai sebészet ma már egyre inkább a természetes formákat követi. De első és legfontosabb, hogy először mindenki saját magával beszélje meg, mit is akar valójában. Hiszen bármit is változtatunk külsőnkön az nagy befolyással van belsőnkre is. 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top