Csajok Magazin

Pintér Andi – amit a Budapesti Sminkiskoláról tudni érdemes…

Ma hazánkban a filmipar fejlődése új dimenziókat nyitott meg a sminkesek- maszkosok világában.

Ezzel a kihívással nem csak a már szakmában dolgozóknak kell megküzdeni, hanem nekünk oktatóknak is. Én, mint a Budapesti Sminkiskola alapítója és vezetőoktatója is folyamatosan arra törekszem, hogy lépést tudjunk tartani a legkorszerűbb szakmai elvárásokkal, technikai újdonságokkal. Iskolánk a divatsminkes, sminkmester – és maszkmester tanfolyamok sikeres elvégzésekor, akkreditált kétnyelvű tanúsítványt állít ki. Tanulóinkat nemcsak egyéni tanrendben és rugalmas időbeosztásban oktatjuk, de folyamatos dinamikus és izgalmas fejlődési lehetőségeket biztosítunk számukra!

 

Idén első alkalommal rendeztük meg maszkos táborunkat! A táborban készült munkákról kisfilmet forgattunk, amit hamarosan megnézhettek a http://www.budapestisminkiskola.com/ weboldalon.

 

Jövő év elején, második alkalommal kerül megszervezésre egy külföldi szakmai túra, ahol a munka mellett egy kis kikapcsolódásra is fordítunk időt. A szakmai gyakorlatok alkalmával nemcsak a tudás fejlesztése a célunk, hanem a közös sikeres munka létrehozásával egybekötött barátságok kialakítása is.
Régi tervünk egy különleges sminkverseny elindítása, ahol a sminkesek korlátok nélkül, fantáziájukat kiélve szabadon mutathatják be, technikai tudásukat. A hamarosan induló sminkverseny részleteit honlapunkon illetve az alábbiakban ismertetjük.

<$1625+www.budapestisminkiskola.com$>

 

 

 

 

 

 

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top