Csajok Magazin

Pindúr Palota Játékbolt, és játszóház

Itt elgurulhat a pöttyös…

A Pindúr Palota egyfelől játszóház, másfelől játékbolt, és webshop, de emellett barátságos hangulatú találkahely szülőknek, gyerekeknek, és tiniknek egyaránt. Különlegessége a családias hangulat, és az elrendezés, ami biztosítja, hogy a gyermekünk mindig szem előtt legyen, mégis a szülőknek végre lehetőségük legyen egymással is beszélgetni pár szót egy jó kávé mellett. 
Azokra is gondoltak, akik egyedül hozzák el hozzánk a gyermeküket. Számukra pl ingyenes wifi, és ingyen használható számítógép, szabadpolc áll a rendelkezésükre. A szabadpolcon gyermekneveléssel kapcsolatos könyvek, női, és tudományos magazinok találhatóak.
Az idelátogató gyerekeket a szokásos játszóházi játékok mellet, mint pl a labdatenger, csúszda, trambulin sok építőjáték, kiskonyha, plüssök, és rengeteg szerepjátékhoz szükséges játék várja. Minden vasárnap kézműves foglalkozások vannak, ahova már 1,5 – 2 éves kortól lehet csatlakozni, az elkészült műveket haza lehet vinni. Természetesen a nagyobb gyerekek bonyolultabb feladatokat kapnak. A játszóház elsősorban a bölcsődés, és az óvódás korcsoport számára épült, a belépés azonban 1 éves korig díjmentes.
A netes vásárlásoknál a vásárlók számíthatnak rá, hogy a megrendelt termék gondosan becsomagolva, 1-3 munkanapon belül megérkezik. Íme néhány márka a forgalmazott termékek közül: Happy Box, Lego, Herlitz, Step2, Infantino, Wow toys, Piatnik, Keller Mayer, Pagony,  stb. A webshop kialakítása lehetővé teszi, hogy ár, nem, és korcsoport szerint lehessen a termékeket szűrni, ezzel is megkönnyítve a választást.
A játékkínálat folyamatosan bővül. Az aktuális akciókról, a kézműves foglalkozásokról, a programokról, kedvezményekről a https://www.facebook.com/pindurpalota címen, vagy a hírlevelekben lehet értesülni. Ajánljuk hát mindenkinek, hogy kövesse az oldalt!
Cím: 1048 Bp. Lóverseny tér 4.
Nyitvatartás: Mindennap 09.00-19.00

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top