Csajok Magazin

Oxynergy Paris Nagyker. és Oktató szalon

Szeretné újdonságokkal fenntartani régi vendégei érdeklődését és növelni vendégkörét legújabb generációs kozmetikumokkal?

NYITÁS 2010 NOVEMBER 17-ÉN!
Címünk: Budapest, XIII. Kárpát u. 14. (Bejárat a Pozsonyi út felöl)
Nyitvatartás: hétfő-szerda-péntek 10-18 óráig
Oktatási napok: kedd-csütörtök
A nyitvatartás bejelentkezés alapján módosulhat.

Szeretné újdonságokkal fenntartani régi vendégei érdeklődését és növelni vendégkörét legújabb generációs kozmetikumokkal?

Kedves Kozmetikus!

Ismerje meg Ön is a 21. század professzionális kozmetikai  kezeléseit! Az Oxynergy Paris a legértékesebb növényi kivonatokat, a vezető bőrápolási technológiákat ötvözi high-tech hatóanyagokkal és nano-emulziós technológiával. Látványos hatás már az első kezelés után, akár gépek segítsége nélkül is!
Várjuk szeretettel újonnan nyíló nagykereskedésünkben és oktató szalonunkban! Jelentkezzen Oxynergy Paris alapképzésre a következő telefonszámon: (+36) 30 203 8886!

Nyitási akció:
Minden 30.000 Ft felett vásárló új partnerünket egy egyedi, puha Oxynergy Paris kecskeszőr ecsettel ajándékozzuk meg! Az ajándék értéke 4.875 Ft.
100.000 Ft feletti vásárlás esetén az Ön ajándéka egy Epres és egy Mangós “Ragyogó bőr” 120 ml-s arcmaszk. Az ajándék értéke 14.975 Ft.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

LÁTOGASSON EL WEBOLDALUNKRA!
http://www.oxynergy.hu/

Mint alapkő, az “Oxygenizáló faktor”, egy exkluzív természetes, aktív hatóanyag, melyet a szója fehérjék irányított hidrolízisével nyernek. Ez a peptidekből, nélkülözhetetlen ásványi sókból és aminosavakból álló elképesztően hatékony elegy növeli a sejtek természetes energiáját és elősegíti a sejtek megújulását. Az eredmény ragyogóbb, élettől sugárzó bőr.

Vitalitásának csúcsán a sejt lélegzik, információkat közvetít, növekszik és reprodukálódik. A közös nevező ezeknél a létfontosságú életfunkcióknál az oxigénfelvétel folyamata, vagyis a megfelelő anyagcsere-aktivitás. Ezt a természetes folyamatot erősen befolyásolja a modern életvitel. A környezetszennyezés, szabadgyökök és környezeti hatások következtében a sejt károsodást szenved, és a anyagcseréjének potenciálja csökken. Ennek eredményeképpen lassul a sejtek aktivitása és regenerációs képessége, így a bőr fakóvá, tónustalanná válik és megjelennek rajta az öregedés első jelei.

Az Oxynergy Paris bőrápolási céljai:
• Fokozni a sejtek oxigénellátottságát, anyagcseréjét és energiáját
• Megállítani és megelőzni a bőr öregedését
• Természetes eljárással megfiatalítani a bőrt
• Blokkolni és semlegesíteni a szabadgyököket, megállítani az oxidációs stresszt
• Csökkenteni a barázdákat, finom vonalakat és a mimikai ráncokat
• Növelni a bőr feszességét és rugalmasságát
• Fokozni és megőrizni a bőr alapvető funkcióit
• Visszaállítani a bőr struktúráját, puhaságát és egységét
• Megfiatalítani a szemkörnyéket, csökkenteni a szem alatti táskákat és karikákat
• Halványítani a pigmentációt és finomítani a bőrtónust és helyreállítani a napsugárzás okozta károsodásokat
• Megerősíteni az érzékeny bőrt, csökkenteni az irritációt, pirosságot és hiperérzékenységet
• A lehető legmagasabb hidratáltságot biztosítani
• Táplálni a bőrt
• Kiegészítést nyújtani az esztétikai beavatkozások előtt és után
• Megőrizni a testet legjobb formájában és bőrminőségében

Mit gondol, Madonna és Gwyneth Paltrow „Red carpet” kezelését az Ön vendégei is kipróbálnák?

Oxigén-terápia …  és vendégei készek a vörös szőnyegen való megjelenésre!

Oxygen Excellence®
Az Oxynergy exkluzív hatóanyagaival végzett oxigén diffúzió már az első kezelés után látványosan javítja a bőr textúráját. A sejt-oxigenizáció és anti-ageing hatás következtében nő a bőr rugalmassága, a ráncok elhalványodnak, nyugtatja a gyulladt bőrt és élettel telivé varázsolja. Hatása hosszan tartó, javítja a kollagén-háztartást és kiválóan hidratál.
Kiegészítve mikrodermabrázióval és vákuum-masszázzsal egy egyedülálló kezelést ajánlhat vendégeinek. Bőrápolási kínálatunk látványos eredményeket, jó közérzetet és tökéletes relaxációt biztosít.

Funkciók:

MEZO-OXIGÉN
A mezoterápia során az oxigén pulzálásával jutnak a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe. Az inzenzitás több fokozaton állítható,  a 12 különleges kialakítású molekuláris szűrőn keresztül 3 – 12 liter 95%-os tiszta oxigént fúj ki percenként. A mikroprocesszor által vezérelt rendszernek köszönhetően beállíthatjuk, hogy az oxigén folyamatosan vagy pulzálva áramoljon. Kristály kezelőfejet használunk az aktív összetevők minőségének megőrzésére és a sterilitás biztosítására. Ez a mezoterápiás hatóanyagbevitel más orvosi kezelés mellett is alkalmazható.

ATOMIZÁCIÓ
Az oxigén-atomizáció segítségével az exkluzív hatóanyagokkal teli szérum tiszta oxigénnel a bőrre permetezhető, újra feltöltve a sejtek oxigén- és energia-háztartását.

OXYNERGY MASSZÁZS
Vákuum arcmasszázs folyamatos vagy pulzáló vákuummal, 3 választhatóintenzitással, folyamatos vagy pulzáló fokozattal. Beindítja a bőr mikrokeringését, így a mezoterápiával bejuttatott hatóanyagok könnyebben elérhetik a mélyebb rétegeket.

DERMABRÁZIÓ
A kristály hámlasztás a bőrfiatalítás egy újfajta megközelítése, melyhez nincs szükség sebészi beavatkozásra, mindemellett biztonságos és hatékony.  Európában már több éve alkalmazzák az eljárást, melynek férfiak és nők egyaránt élvezik egyedülálló eredményeit. Már az első kezelés után  látható a bőr szerkezetének javulása. A kiváló tisztaságú és minőségű kristályszemcsék (Al2O3) hatékonyan távolítják el az elhalt sejteket, helyreállítva a bőr tökéletlenségeit, a striákat, aknés hegeket, pigment foltokat és ráncokat.

CRYO TERÁPIA
Készülékünk egy elektronikus thermo-sokk terápiával egészíti ki a dermabráziós kezelést, mely megnyugtatja az irritált bőrt. Rendkívül hatékony Oxynergy kollagén maszkokkal együtt alkalmazva. A CRYO MODELLING hűsítő formázó fej -5ºC és 15ºC közötti beállítással használható, kiválóan edzi a bőrt és segíti a bevitt hatóanyagok bezárását.

Oxynergy Enhancer®    Az Oxynergy fiatalító „tűmentes mezoterápia” kétségtelenül a fájdalommentes, nem agresszív bőrfiatalítás minden előnyös tulajdonságát magába foglalja. Az Enhancer készülék biztonságos, eredményes, a kezelés azonnali és hosszantartó hatást biztosít. Az elektroporációs technológia fokozza az Oxynergy Paris öregedésgátló és oxigenizáló arcápoló termékek hatékonyságát, hiszen képes egy adott anyag sejtszintű felvételét több, mint 1000-szeresére növelni. A legfontosabb a különböző, erre a célra kifejlesztett arcápolóink használata. Minél kisebbek az aktív összetevők, annál könnyebben szívódnak be a bőrbe, polaritásuk, strukturális felépítésük és koncentráltságuk szintén nagy jelentőséggel bír.   Az Oxynergy Paris öregedésgátló és oxigenizáló arcápolóknál ezeket a tulajdonságokat kiértékelik a legjobb eredmény elérése érdekében. Mi ezen felül fokozó eleggyel egészítjük ki a termékeket, melyek beépülnek a bőr lipidjeibe. Csökkentik a diffúziós ellenállást a kozmetikum jobb beszívódásának és szállításának érdekében.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top