Csajok Magazin

Ötletek karácsonyi esküvőre

Egy profi esküvő szervező pontosan tudja, hogy mennyire fontos a tervezést időben elkezdeni. Ha az Ünnepekkor szeretnél házasodni, mindent időben meg kell szervezned, valamint amilyen hamar csak lehet, értesítened kell az esküvői meghívottaidat.

Ha még időben gondolsz az esküvőre, akkor kifoghatsz néhány szezon utáni kedvezményt is. Ha elmúlnak az Ünnepek, az üzletek kiárusítást szerveznek a karácsonyi termékekből. Ezek közül néhányat asztaldekorációként is felhasználható a karácsonyi esküvődön.

Gyertyák az esküvőn

Keress leárazott cukorkás gyertyákat. Ezek gyönyörűen kiegészítik majd az esküvői asztalt. Ezek a cukorkával díszített, vagy cukorkára hasonlító gyertyák elengedhetetlenek a karácsonyi esküvői asztalon.

Használhatsz nagy, aranyozott gyertyákat, vagy ha inkább piros és fehér gyertyákat szeretnél, választhatsz apró menta formájúakat, melyek jól mutatnak a dekorációs kristály havon. A kristály hó gondolata pedig megmozgatja a fantáziát és számtalan új karácsonyi esküvői dekorációs ötlettel állhatsz elő.

Ha szeretnél kicsit több melegséget csempészni az esküvődbe, nézz utána azoknak a helyeknek, ahol engedélyezik a kandalló használatát.

Karácsonyfa díszek az asztalon

Nagyon hasznosak az akciós karácsonyfa díszek is. Használhatod őket névkártya tartóknak. Minden esküvői meghívott nevét ráírhatod egy kártyára, majd a karácsonyfa dísz mellé teszed. Ezek hagyományos téli esküvői dekorációk.

Szezonális növények

Az asztaldekorációkkal megbízott személy élvezettel végezheti munkáját. A fagyöngy, a csipkebogyó, az örökzöldek és a gesztenye mind-mind tökéletesen megfelelnek az asztalok dekorálására. Egyre inkább használják ezeket karácsonyi esküvői dekorációs elemként.

Egyszerű és ízléses

Mivel az Ünnepek környékén minden zsúfoltan díszített, a karácsonyi esküvő sikere az egyszerűségben rejlik. Ez az egyszerűség az, amely kiemeli az esküvődet a nagy fény és dekoráció áradatából. Például egy vízzel megtöltött üvegedény úszógyertyákkal egyszerű, de megkapó esküvői dekoráció lehet.

Karácsonyi énekek

Beszervezhetsz egy kántáló csoportot, akiknek lehet szükségük van egy kis plusz gyakorlásra. Egy ilyen énekcsoport nem kér sok pénzt cserébe, így olcsón megúszhatod az esküvő ezen részét is.

Gyönyörű karácsonyi esküvőd lehet, de nagyon fontos, hogy korán kezdd a tervezést. Le kell foglalni időben a helyszínt, és ha ügyes vagy és akciósan vásárolsz mindenféle téli dekorációs terméket, csodálatos téli esküvőd még a pénztárcádat sem fogja túlságosan megterhelni.

Forrás: www.alompar.hu
Fotók: www.sxc.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top