Csajok Magazin

Őszintén a narancsbőrről és a túlsúlyról

A nyár beköszöntével még jobban szembesülünk a narancsbőrrel. Amit télen, tavasszal még könnyen elfedtünk, azt most egyre nehezebb.

Szörnyű a felismerés, hogy bizony rosszabb a helyzet, mint gondoltuk és mindenki SOS megoldást keres cellulitiszének eltüntetésére.
Mi nők nem érdemeljük meg, hogy nőiességünkön ekkora csorba essen. Igenis szívesen mutatjuk meg lábunkat és hasunkat sem szeretnénk szégyellni.

Ne engedjünk, hogy lazább kötőszöveteink és hormonjaink megtréfáljanak. Sajnos a narancsbőr makacs barát! Hiába diétázunk, futunk, tornázunk, igyekszünk helyesen táplálkozni, amikor leülünk és egymásra tesszük a lábunkat, szembe ötlik a valóság, bizony ott vannak a nem kívánt gödröcskék, a narancsbőr. Tudjuk ez bizony elkeserítő. Egyre többet hallani barátnők körében, hogy már inkább kerülik a vízpartokat, nyári programokat, ami azzal jár, hogy lekerülnek bizonyos ruhadarabok. Úgy érzik takargatnivalójuk van, egyre visszahúzódóbbá válnak. Ha ez most így van, mi lesz később?

Cellustop  forradalmian új összetevőivel 4 ponton indít támadást a cellulitisz ellen. Ha a narancsbőrből szeretnél kibújni, akkor válaszd az Anti Cellulite Technology-t, a Cellustop összetétel-együttesét!

Cellustop alakformáló kapszula

Természetes komponenseivel megmozgatja a zsírsejteket, megemeli az alapanyagcserét, felpezsdíti a nyirokkeringést, ezzel feszesebbé teszi a bőrt. Ezen felül fokozza a teltségérzetet, ezzel segítve elő a súlycsökkentést.

Bővebb infóért kattints a

Cellustop

oldalára!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top