Csajok Magazin

Őszi mécses

A részletek szeretete Egyedi mécsesek hangulatos őszi estékre

Tagadhatatlanul közeledik az ősz, színek tengerében fürdetve meg a fákat. Vöröses-sárga levelek borítják az ösvényeket. Mi lehet jobb annál, mint kint sétálni a színpompás, zörgő avarban? Hagyja, hogy inspirálja az, ami körülveszi Önt. Pár egyszerű lépésben és a Dremel szerszámok használatával üveg- mécsest készíthet gyönyörű, finoman vésett juharlevél mintával. Ha más jellegű dekorációt kíván készíteni, sütemény- és keksztartói falát is díszítheti szeretetteljes motívumokkal, személyes üzenetekkel.
Első lépés Először maszkolószalag használatával fedje be  a mécses felületét ott, ahová a mintát szeretné készíteni. Ezután rajzoljon rá egy juharfalevelet, ehhez használhat- ja az általunk biztosított sablont. Pauszpapír segítségével, ceruzával vigye fel a maszkolószalagra a mintát.
 
Második lépés Használjunk olyan többfunkciós eszközt, mint a Dremel Micro, illesszünk rá a gyémántcsiszoló szárat (7134). Kis sebességre kapcsolva a Dremel Microt vésse a felületre a mintát a vázlat vonalait követve.
Harmadik lépés Távolítsa el a maszkolószalagot, és törölje meg a mécsest egy nedves ronggyal. Dióval, mogyoróval és gyertyával az őszi mécsesünk szemet gyönyörködtető látványt nyújt majd, és órákon át tartó élménnyel ajándékozza meg Önt a borús ám hangulatos őszi estéken.
 
A Dremel tippje: Mindenki másképp csinálja (Ajándékozzon egyedi díszítésű  bögréket, korsókat) – Gravírozzon üzeneteket a szerettei számára
Még mindig a tökéletes karácsonyi ajándékot vagy Valentin napi meglepetést keresi édesszájú szerettei számára? Lepje meg egy különleges személyre szabott sütis üveggel, amit a kedvenc édességével tölt meg és falára személyes üzenetet gravíroz.  Mint tudjuk, az ilyen apróságok okozzák a legnagyobb örömet!
Szükséges eszközök és anyagok
A Dremeltől: Dremel Micro (8050)
2,0 milliméteres gyémántcsiszoló szár (7134)
Otthonról: Ceruza, Nedves rongy
A barkácsboltból/hobbiboltból: Mécses, Széles maszkolószalag, Pauszpapír
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top