Csajok Magazin

Őszi divatmorzsák

Lassan vége a nyárnak, amiről már a hűvösebb éjszakák is árulkodnak. A közelgő ősz azonban nem a hideg, sötét hónapokat jelzi, jó pár hétig tündökölhetünk még a nyáron beszerzett darabokban. Ebben a cikkben tanácsot próbálunk adni, segítséget nyújtani, hogy miben lehetünk a „szüret” hónapjaiban is abszolút trendik!

<$678$>Az idei ősz, csakúgy, mint a nyár széles palettán kínálja a divatosabbnál-divatosabb darabokat. Válogathatunk a romantikus, angolszász stílus darabjai közül, de ha öltözködésünkben inkább a kényelem dominál, akkor a farmer, vászon anyagokat, kötött formákkal tegyük nőiessé. Ez a divat megengedi, hogy fantáziánk szabadon áramolhasson, azt horgolhatunk, köthetünk, amit csak szeretnénk. A meleg, kényelmes, praktikus pulóvereket, poncsókat övekkel, láncokkal díszíthetjük. Ami a fazont illeti a cső illetve szűkszárú nadrágok közül csemegézzünk, amelyeket kötött mellényekkel, felsőkkel, kardigánokkal vagy bővülő, mell alatt szabott tunikákkal egészítsünk ki.

A formákat továbbá a letisztult vonalvezetés jellemzi, azonban egyre népszerűbbek lesznek a bő fazonú nadrágok, melyeket tűsarkúval tehetünk kontrasztossá és egyben nőiessé. Az elmúlt évben már kaphattunk némi ízelítőt, így a tavaly beszerzett kockás, népi motívumokkal díszített holmikat továbbra is bátran viselhetjük. A kabátok idén ősszel kétsorosan gombolhatók, derékban szűkített és maximum combközépig érő fazonok.

A színeket illetően a sötét hónapokhoz, a sötét darabok dukálnak, megint előlép a jól bevált barna szín, bármilyen ruhadarabról is legyen szó, de nem kell a bús időjárás, szomorú színekkel megerősítenünk, hiszen az örök divat fekete, szürke, barna mellett tökéletesen megfér a lila, narancs és piros erőteljesebb, vagy olykor halványabb árnyalatai. Az elegánsabb öltözék kedvelői számára maradnak a csillogó selyem, lágy anyagok, amit karcsúsított kosztümök, kabátok alá rejthetnek. Ezeket a blúzokat, ingeket magas derekú szoknyákkal, nadrágokkal is felvehetjük.

Nem szabad megfeledkeznünk a kiegészítőkről sem, hiszen ezekkel a darabokkal tehetjük egyedivé ruhatárunkat. Továbbra is maradnak a színes, hatalmas, díszített táskák és a minden árnyalatban pompázó bizsuk, kendők, sálak, kesztyűk és kalapok. Az utóbbit bátran viselhetjük, hiszen tökéletesen kiegészíti vagy feldobja öltözékünket az olykor figyelemfelkeltő, bolondos darab. A lábbelik terén a nyári csizmákat, a vastagabb változatok követik, a sarukat viszont felváltják a platformcipők. A női divatban tehát a fiús vonalvezetés, míg a férfiak öltözékére a lágyabb vonalak, mélyebb kivágású ruhák lesznek az irányadók. A kirívó nyári színekben pompázó uniformisok tehát nem maradhatnak el a 2009-es év őszi kollekciójából sem.                                                                                                   

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top