Csajok Magazin

Őszi bőrmegújítás SENS’X- termékekkel!

Mondjunk igent a sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrre!

Kiélveztük a nyarat: önfeledten napoztunk, strandoltunk, vitorláztunk, úsztunk, vakációztunk. Remélhetőleg  odafigyeltünk a megfelelő bőrápolásra is, a megfelelő kozmetikumokkal! A nyárutó és az ősz a regenerálódás hónapjai -főleg ha eddig nem ápoltuk elég körültekintően magunkat és ne adj isten van „helyrehozni valónk”-  valamint bőrünk felkészítése a téli időszakra, melyhez kiváló segítséget nyújtanak a SENS’X- termékcsalád tagjai.

Ha a nyár szélsőséges időjárási viszontagságokban használtuk a SENS’X-termékeket, nagy valószínűséggel megóvtuk bőrünket az olyan speciális problémáktól, mint például a leégett, foltos vagy nevetőráncokkal, szarkalábakkal lesült arcbőr, esetleg kirepedezett, száraz sarok vagy könyök. Ahogy egész évben, úgy az őszi bőrmegújításban is mindennapos őrangyalaink lehetnek a SENS’X-kozmetikumok.

Ágyő májfoltok, ágyő egyenetlen tónusú arcbőr!

<$3034+http://www.sensx.com$>Ilyenkor elsősorban a leglátványosabb ám annál érzékenyebb arcbőrünk ápolására érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk. Ahogy például elkezd „kopni” napbarnított, rosszabb esetben hámlani napégett arcbőrünk, úgy jelenhetnek meg rajta a fehér és pirosas bőrhibák, barna májfoltok. Van, aki a megjelent szeplőit sem éppen „szépség foltocskáknak” tekinti, s mielőbb szabadulni szeretne tőlük.  A SENS’X-F30 Depigmentáló Krém természetes megoldást kínál a foltok, nem kívánatos szeplők elhalványítására. 30-as fényvédőfaktorú, kizárólag gyógynövény kivonatokat tartalmaz, nem fehérít, hanem kiegyenlít (depigmentál), ezért nem csak a problémás területeken, hanem az egész arcon és dekoltázson alkalmazható, így biztosítva hatékony védelmet. Hatóanyagai a torma, kövirózsa és rozmaring csökkentik és kiegyensúlyozzák a bőrben a melanin képződését és a sejtekben való felhalmozódását. Használjuk reggel a megtisztított bőrön a nappali krém és alapozó alá, este pedig az éjszakai krém alá felkenve és bemasszírozva. A nyári barnaságunkat sokáig szinten tartó, mértékletes szoláriumozás élvezetét is teljessé és biztonságossá teszi.

Ágyő szarkalábak, nevető ráncok!

Nevezhetjük szexepilnek a napozással megjelent nevetőráncokat és szarkalábakat…ám ha zavaróak, akkor el is tüntethetjük őket a SENS’X-Szemlifting programmal!  Érdemes kipróbálni kozmetikusunknál a SENS’X-Szemránc Feltöltő Szérumot, mely az arckezelés kényeztető részeként gépekkel illetve lágy, kézzel történő bemasszírozásával természetes formában juttatja  bőrünkbe a termék fő hatóanyagát, a hyaluronsavat, mely alkalmas a szemkörnyék, a teljes arc  és dekoltázs látványos fiatalítására és egyben hidratálására. A program a hyaluronsav mellett omega6 zsírsavat is tartalmazó SENS’X-Szemránc Feltöltő Krémgél otthoni, mindennapi használatával válik igazán hatékonnyá.

Ágyő kirepedezett sarok, könyök, kiszáradt kéz!

<$3032+http://www.sensx.com$>Sokat „mezítlábaztunk”, élveztük talpunk alatt a finom tengerparti homokot vagy a rétek zöldellő pázsitját és lehetséges, hogy a természet adta sportolási lehetőségeket kihasználva „estünk-keltünk” a labda pályákon, erdőkben vagy épp betonon…Egy szó mint száz, könyökünknek, kézfejünknek, sarkunknak, talpunknak  egyaránt szüksége van egy bőrmegújító- feltöltő „nagygenerálra”! A SENS’X- Kéz és Sarokpuhító Krémgél alkalmas a sarkon, térden, könyökön lévő száraz, berepedezett, kérges, megvastagodott szaruréteg eltávolítására és regenerálására. A fenyő hatóanyagainak köszönhetően gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, bőrmegújító és puhító, hámosodást elősegítő. Cukorbetegek folyamatos kezelésére is ajánlott. Fürdés és a bőr leradírozása után bemasszírozva könnyen és gyorsan felszívódik, nem marad zsíros felület a bőrön.

Mondjunk igent a sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrre és újítsuk meg bőrünket a SENS’X-termékcsalád  kozmetikumaival! Ha továbbra is napi szinten használjuk a SENS’X – jól bevált kozmetikumait, sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrünk önmagért beszél majd. (A SENS’X további, professzionális termékeiről és kezeléseiről  kérjünk tájékoztatást kozmetikusunktól vagy alábbi elérhetőségeken!)

Termékeink megrendelhetők:

Homatiko Kft. 1164 Budapest, Vágás u. 17.
Tel: +36/30-3779812
Honlap: www.sensx.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top