Csajok Magazin

Óriási sikert aratott a Cukormadár neon menyecskéje

Extravagáns vonalak, gyönyörű minták és rengeteg meglepetés jellemezte a Sugarbird Cukormadár divatbemutatóját.

Az újonnan debütáló kollekcióban a márka ikonikus madárkája kapta a főszerepet. Az egyedülálló magyaros ruhák mellett a Zimány Linda, Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina és Horváth Éva által tervezett legújabb tavaszi-nyári összeállításból is megcsodálhatott néhány darabot a közönség.

Nem győzte kapkodni a fejét az, aki ellátogatott az Essential Looks rendezvénysorozaton bemutatkozó Cukormadár divatshow-ra. A legújabb modellekre a divatkedvelő hírességek is kíváncsiak voltak, így a közönség soraiban Szunai Linda, Varga Viktor, Fábián Anita a Jóban Rosszban színésznője, Hajas László és Gáspár Győző is helyet foglalt. Az érdeklődők olyan extravagáns ruhakölteményeket is megcsodálhattak, mint a rendhagyó nyitódarab, a különleges luftballonokból készült ruha, amelyet Schreiter Nándor tervezett.

Az eseményen bemutatott modelleket az üdeség, a harsány színek, a virágminták és a szexi szabásvonalak jellemezték. A Covergirls egyénisége a legújabb nemzetközi trendekkel összhangban jelent meg a kifutón.

Zimány Linda összeállításában idén tavasszal a neon színek dominálnak.

„A mostani ruháimat úgy terveztem, hogy egyszerre legyenek nőiesek, szexik és sportosak. Az új darabokban minden benne van, ami rám jellemző. A kislányosság, a játék a színekkel, a fodrok. A kollekcióm összességét tekintve, nagyon csajos lett.” – árulta el büszkén Linda.

                              

 

A Debreczeni Zitára jellemző letisztult formavilág a virágokkal tarkított selyem darabokon köszönt vissza.

„Nagyon beteg voltam a bemutató hetén, de nem volt kérdés, hogy ott leszek-e. Még most sem vagyok teljesen jól, de sok erőt adott a kollekció sikere. Már az esemény után odajött hozzám valaki, és rögtön szerette volna megvásárolni az egyik ruhámat. A rendezvényre a párom is elkísért, aki velünk együtt örült a hatalmas sikernek” – árulta el mosolyogva Zita.

Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője a magyaros motívumokat gondolta újra tervezőtársaival az est záróakkordjaként felvonultatott Cukormadár kollekcióban.

„A show leglátványosabb eleme a Cukormadár menyecske volt, aki különleges, világító menyasszonyi ruhában vonult végig a kifutón” – tette hozzá Hédi.

Az este házigazdájaként a gyönyörű Mádai Vivien konferálta fel a szebbnél szebb modelleket, a feledhetetlen hangulatért pedig Rakonczai Imre és Dér Heni kettőse gondoskodott.

Forrás: www.redlemon.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top