Csajok Magazin

Önbizalomtól az életmód váltásig Dots diétával!

Nézzük csak meg jobban! Mi adja a női önbizalmunk 80% át?  Hát persze, hogy elsősorban a testünk elfogadása, konkrétan az, hogy mit is mutat a tükör?

És azt tudod, hogy napjaink 70%- ában meghatározó tényezőként jelenik meg az önbizalom? Hiszen, ha magabiztosak vagyunk sokkal könnyebben éljük meg mindennapjaink kihívásait. És a lavina itt még nem áll meg! Magabiztosságunkkal felvértezve leszünk sikeresebbek munkánkban, ezzel az erényünkkel lényegesen könnyebben oldjuk meg a mindennapi problémáinkat, és ami talán a legfontosabb, kevésbé leszünk sérülékenyek mind lelki mind pedig fizikai síkon. Magabiztosságunkkal elfogadjuk a világot mely körbe ölel minket és magabiztosságunk teremti meg az életigenlésünket is, egyszóval azt, amit úgy szoktunk kommunikálni „imádok élni”!

Tehát magabiztosságunk alapját nagyban meghatározza a kinézetünk. A termékcsalád abban tud segítségünkre lenni, hogy minél hamarabb találjunk rá arra a képre mely, ha visszaköszön a tükörből elégedettséggel tölt el bennünket.

Ha azt mondjuk Neked életmódváltás könnyedén és élvezetesen, ugye szeretnéd?

Ugye milyen jó lenne, minél hatékonyabban, és minél élvezetesebben eljutni a célig?

A termékcsalád az egészséges életmódot, egészséges táplálkozást támogatja egy olyan élelmiszerrel, mely minimálisra csökkentett kalória mennyiségnek köszönhetően gyors testsúlycsökkenést eredményezhet. A shakekben található magas rosttartalom jótékony hatást fejt ki a bélrendszerre, fogyasztójuk így a teljes immunrendszerét intenzíven támogatja, hiszen azt tudjuk, hogy a kettő szorosan összefügg egymással!

Mindenki hallotta már Hippokrétesz véleményét: „minden betegség a bélből ered” vagy Paracelsus méltán elgondolkoztató mondatát, mely szerint „a halál a belekben lakozik”. Ezért vélhetően azon sem lepődünk már meg, hogy azok vagyunk, amit megeszünk? Ergo bélflóránk az egészségünkben óriási szerepet tölt be, meghatározza az emésztésünket, mely hatással van a tápanyagok felszívódására és a salakanyagok távozására is.

Mit kell feltétlenül tudnunk a rostokról?

A vízben oldódó rostok bármilyen folyadékkal keveredve zselészerű masszává alakulnak, s így saját súlyuknak közel tizenötszörösét képesek felvenni. Ezért a rost alapú táplálkozás előnye, hogy lassítja a táplálék áthaladását a vékonybélben, és így telítettség érzetet kelt. Mindeközben pedig, mint egy hatékonyan működő radír takarítja le beleink faláról a felgyűlt salakanyagot. Egy felnőtt ember átlagos napi rostszükséglete 25-30 gramm között mozog. A  shakeiben található mennyiség nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ezt a mennyiséget kiegészítve, könnyedén be tudjuk vinni szervezetünkbe ezt a mennyiséget.

A termék fejlesztője és egyben a brand tulajdonosa Dr. G. Kiss Orsolya klinikai farmakológus, táplálkozástudományi szakorvos – akinek a hatóanyagkutatás a fő érdeklődési területe- s aki nem utolsó sorban 4 gyönyörű gyermek édesanyja.

„Nőként, anyaként többször szembesültem már felesleges plusz kilókkal, ezért úgy döntöttem, hogy Nektek és magamnak, fejlesztek egy olyan diétát támogató rendszert, mely egészségünket megtámogatva, éhezésmentesen segíti a plusz kilók lefaragását. Így állítottam össze a  teljes repertoárját, melynek életre hívásában egy komoly tapasztalattal rendelkező execitive shef volt segítségemre. Amíg én a szakmai háttérért feleltem, Ő az ízek harmonikus és markáns megalkotásában tevékenykedett. Tekintettel a laktózintoleranciámra törekedtem arra is, hogy vegán összetevőket használjak alapanyagként.  Rendkívül fontosnak tartom a vitaminok szerepét is az étkezésben, ezért a fejlesztés folyamán számomra egyértelmű volt, hogy vitaminokkal dúsítsam a termékeket. Négy gyermek édesanyjaként, és a rendelőim közötti folyamatos ingázás mellett, bevallom sokszor nem jutott idő asztalhoz ülve elfogyasztani a főétkezéseimet. Ezért törekedtem egy instant megoldást találni, s egyben egy tápláló, egészséges, azonban mégis minimális kalória bevitellel járó étkezés helyettesítőt fejleszteni.

Szívügyem az állatvédelem, ez erősítette bennem a vegán vonal képviseletét. Büszkén mondhatom el, hogy a  brand egy maximálisan magyar termékcsalád, mely magyar szellemi tőkéből, magyarországi gyártással jött létre.

Engedd, hogy a Te életedet is könnyebbé tegyem! Ezért ajánlom

a shake- alap porokat, Pont Neked!”

Szervezetünknek szüksége van fehérjére, mely alapvetően fontos a test egészséges működéséhez, hiszen minden sejtszinten lejátszódó folyamatban részt vesz. Fogyókúránk is sikeresebb lehet, ha a túlzott zsír vagy szénhidrát helyett fehérjét veszünk magunkhoz étkezéseink során.

Termékeink a legkiválóbb minőségű növényi fehérjéből, tartalmas rostokból, egészséges cukorhelyettesítőből készülnek, sőt B6 és B12, C és D vitaminban is gazdagok. Az ízeket executive séf állította össze, aki legjobb tudása és tapasztalata alapján társította össze a zamatos fűszereket és alapanyagokat a növényi fehérjékkel.   A VEGÁN termékei szója, tartósítószer, mesterséges színezék és nátrium-glutamát MENTESEK.

A  shakeket nem feltétlenül azoknak ajánljuk, akik izzadságszagú konditermekben, vasat emelgetve akarnak célt érni a testük alakulásában, inkább azoknak, akik vidáman, egy- egy baráti borozgatással, vagy finom ebéddel megspékelt, azonban mégis tudatosan megtervezett kötetlennek mondható diéta formájában tesznek küllemükért és így váltanak egy egészségesebb, fittebb életmódra.  A DOTS ereje és izgalmassága abban rejlik, hogy 1 adagtól akár 3 adagig is emelhetjük a napi fogyasztást.

S, hogyan fogyaszd?

Egyszerű és gyors az elkészítésüknek köszönhetően, a Dots alapokat bárhová magaddal viheted és bármikor kiválthatod velük étkezésed. Könnyű és praktikus kiszerelésben, 1 tasak = 1 étkezés. A sós ízeket csupán 3 dl forró vízzel kell elkeverni míg az édes shake- alapokat tejjel vagy növényi tejjel rázd össze, így jut időd más fontosabb dolgokra a fogyókúra idején.

Magtalálsz minket:

www.dotsdiet.hu

facebook: Dots by Swan Med

intsagram: dotsdiet.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top