Csajok Magazin

Öltözz úgy, mint a sztárok

Meríts ötletet, abból, ahogy ők viselik a Levi’s® farmert.

Gwen Stefani
Gwen Stefani, a No Doubt énekesnője és fiai, Kingston és Zuma egy születésnapi buliba voltak hivatalosak. Gwen erre az alkalomra egy Vintage Levi’s® 501-est választott.

Halle Berry
Egy nadrág, két különböző alkalomra. Halle ugyanazt a nadrágot választott egy vacsorára Olivier Martinezzel, és az új filmjének, a „The Call”-nak a bemutatójára. Az utóbbi összeállítás nagyon stílusos, minden apró részletre figyelt Halle. Egyébként ez a nadrág igazán különleges: különleges a boka cipzár, a nadrág koptatása, és az, ahogy Halle saját stílusára szabta.

Rihanna
Rihanna gyakran viseli a Levi’s ®501 nadrágból átalakított sortokat. Legutóbb éppen egy körömszalonból kilépve kapták lencsevégre rajongói. De ebben a sortban pózol Londonban a rajongóival, és bulizni is volt már benne, természetesen más és más kiegészítőkkel viselve a sortot.

George Clooney
Az oscar díjas színész, producer, szintén nagy tisztelője a legrégebbi farmermárkának. A mellékelt képen George Clooney hétköznapian viseli az 501-est, de így még sármosabb.

Alexa Chung
A brit műsorvezető, modell, újságíró igazán egyedi stílusban a viseli a Levi’s® farmer sortot.

Alexa gyakran megjelenik a legjobban öltözött sztárok listáján. Anna Wintour,a Vogue főszerkesztője egy jelenségnek nevezte Alexa-t, a New York Times kijelentette, ő az új generációs Kate Moss, Karl Lagerfeld úgy jellemezte őt, mint a szép és okos, modern lány. A mellékelt kép mutatja, hogy egy szép és okos, modern lány így viseli a Levi’s®-t.

Joseph Gordon Levitt
A legutóbbi Batman film egyik főszereplője igen jól néz ki ebben a Levi’s®-ben.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top