Csajok Magazin

Öltözz úgy, mint a Pókember!

Andrew Garfieldot nem kell bemutatnunk. Napjaink egyik legnépszerűbb színésze.

Jelenleg A csodálatos Pókember című filmben látható a mozikban barátnőjével, Emma Stone-nal.

Színészi tehetsége mellett stílusa is figyelemre méltó.

Ő egy igazi kaméleon, újra és újra megújul. Egyik pillanatban kifinomult: Levi’s® 510™-es farmert visel egy elegáns zakóval, a következő pillanatban egy igazán kortalan összeállításban lép ki az utcára: egy 511™ Slim farmert egy klasszikus bőrdzsekivel vesz fel.

Legyen szó akár egy slim Levi’s® 511™-ről, egy skinny Levi’s® 510™-es farmerről vagy az őszi szezon „must-have” darabjáról, a Levi’s® 508™ -as taper farmerről- Andrew mindig tudja, hogy legyen igazán napra kész a divatban is.

Már bemutattuk 3 Taper farmerünket az idei őszi szezonra: a Levi’s 508-ast (Regular Taper), a Levi’s 562-est (Loose Taper) és a Levi’s 520-ast (Extreme Taper). Most megmutatjuk mi az, ami igazán feldobja ezt a fazont.

Szeretnél úgy öltözni, mint Andrew? Összeállítottunk egy válogatást az új 2012-es őszi/téli kollekciónkból, hogy olyan stílusos lehess, mint ő!

Andrew összeállításai:

1.  Vékony, tengerészkék zakó egy inggel, és egy sötét Levi’s®  510™ skinny farmerrel. Ez az összeállítás kifejezetten kifinomult megjelenést biztosít.

2.  A  következő összeállításunk  jól  tükrözi,  hogyan  is mutat igazán jól a szezon kötelező darabja, a Taper farmer. A piros kockás inggel párosított meleg téli  kabát  és  farmer  kombináció,  nagyon feldobja Andrew megjelenését a szürke, téli napokon.

  

3.  A  harmadik  összeállítás  egy igazán  klasszikus  párosítás. A klasszikus bőrdzseki, egy egyszerű kapucnis felsővel és a Levi’s® 511™ slim-fit farmerrel kombinálva egy igazán vagány megjelenést biztosít.

  

4.  A  kordbársony egy nagyszerű alternatívája a farmernek. Ez a slim  line  Levi’s®  511™-es  nadrág, piros színben,  belecsempészi  viselője  személyiségét  bármilyen  öltözékbe.  Kontrasztos  színekkel párosítva, mint a kék, kiemeli a saját egyedi stílusod.

   

5.  A szabálytalanság  és a kifinomultság között lépegetve, Andrew párosított egy bézs színű  Levi’s® 510™-es Skinny  farmert egy klasszikus fehér  pólóval  és  egy  fekete  dzsekivel,  mely  egy igazán lezser és cool kombináció.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top