Csajok Magazin

Öltözz úgy, mint a Pókember!

Andrew Garfieldot nem kell bemutatnunk. Napjaink egyik legnépszerűbb színésze.

Jelenleg A csodálatos Pókember című filmben látható a mozikban barátnőjével, Emma Stone-nal.

Színészi tehetsége mellett stílusa is figyelemre méltó.

Ő egy igazi kaméleon, újra és újra megújul. Egyik pillanatban kifinomult: Levi’s® 510™-es farmert visel egy elegáns zakóval, a következő pillanatban egy igazán kortalan összeállításban lép ki az utcára: egy 511™ Slim farmert egy klasszikus bőrdzsekivel vesz fel.

Legyen szó akár egy slim Levi’s® 511™-ről, egy skinny Levi’s® 510™-es farmerről vagy az őszi szezon „must-have” darabjáról, a Levi’s® 508™ -as taper farmerről- Andrew mindig tudja, hogy legyen igazán napra kész a divatban is.

Már bemutattuk 3 Taper farmerünket az idei őszi szezonra: a Levi’s 508-ast (Regular Taper), a Levi’s 562-est (Loose Taper) és a Levi’s 520-ast (Extreme Taper). Most megmutatjuk mi az, ami igazán feldobja ezt a fazont.

Szeretnél úgy öltözni, mint Andrew? Összeállítottunk egy válogatást az új 2012-es őszi/téli kollekciónkból, hogy olyan stílusos lehess, mint ő!

Andrew összeállításai:

1.  Vékony, tengerészkék zakó egy inggel, és egy sötét Levi’s®  510™ skinny farmerrel. Ez az összeállítás kifejezetten kifinomult megjelenést biztosít.

2.  A  következő összeállításunk  jól  tükrözi,  hogyan  is mutat igazán jól a szezon kötelező darabja, a Taper farmer. A piros kockás inggel párosított meleg téli  kabát  és  farmer  kombináció,  nagyon feldobja Andrew megjelenését a szürke, téli napokon.

  

3.  A  harmadik  összeállítás  egy igazán  klasszikus  párosítás. A klasszikus bőrdzseki, egy egyszerű kapucnis felsővel és a Levi’s® 511™ slim-fit farmerrel kombinálva egy igazán vagány megjelenést biztosít.

  

4.  A  kordbársony egy nagyszerű alternatívája a farmernek. Ez a slim  line  Levi’s®  511™-es  nadrág, piros színben,  belecsempészi  viselője  személyiségét  bármilyen  öltözékbe.  Kontrasztos  színekkel párosítva, mint a kék, kiemeli a saját egyedi stílusod.

   

5.  A szabálytalanság  és a kifinomultság között lépegetve, Andrew párosított egy bézs színű  Levi’s® 510™-es Skinny  farmert egy klasszikus fehér  pólóval  és  egy  fekete  dzsekivel,  mely  egy igazán lezser és cool kombináció.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top