Csajok Magazin

Nyári felkészülés SENS’X bőrápoló termékekkel

Mondjunk igent a sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrre!

A tavaszból kifelé, a nyárba befelé tartunk. A halovány rügyekből harsogó zöld levelek, színes virágok sarjadtak, a piacok roskadoznak a friss, zsenge zöldségektől, érett, zamatos gyümölcsöktől, csicseregnek a madarak, melegszik a levegő, a nap sugarai is jóval többet kényeztetnek bennünket. Egyre több időt töltünk a természetben: kirándulunk, piknikezünk, sőt a strandra is ki-kimerészkedünk. A nyárváró időszak élvezetei azonban nem szabad, hogy feledtessék az ilyenkor MEGFELELŐ és MEGELŐZŐ BŐRÁPOLÁSt!

Ebben az időszakban hangsúlyos szerepet kap a bőrápolásban a megelőzés, hiszen a nyári időjárás speciális problémákat vethet fel, s ha nem figyelünk oda,  erőteljesen, sőt,  maradandóan megviselheti bőrünket.  Ugye senki nem szeretne foltos, ráncos arcbőrt, kirepedezett könyököt, sarkat, kiszáradt kezeket? Legyen szó professzionális, vagyis kozmetikus  végezte kezelésekről, vagy a mindennapos, otthoni preventív bőrápolásról a SENS’X-kozmetikai termékcsalád mindebben megoldást nyújt.

<$2788+http://sensx.com$>
Ágyő kirepedezett sarok, könyök, kiszáradt kéz!

A SENS’X- Kéz és Sarokpuhító Krémgél
 alkalmas a sarkon, térden, könyökön lévő száraz, berepedezett, kérges, megvastagodott szaruréteg eltávolítására és regenerálására. A fenyő hatóanyagainak köszönhetően gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, bőrmegújító és puhító, hámosodást elősegítő. Cukorbetegek folyamatos kezelésére is ajánlott. Fürdés és a bőr leradírozása után bemasszírozva könnyen és gyorsan felszívódik, nem marad zsíros felület a bőrön.


Ágyő szarkalábak, nevető ráncok!


A SENS’X-Szemlifting programot mindenképpen érdemes kipróbálni  kozmetikusunknál, mert az arckezelés egyik kényeztető részeként, a SENS’X-Szemránc Feltöltő Szérum gépekkel valamint lágy kézzel történő bemasszírozásával  természetes formában jut a bőrbe a termék fő hatóanyaga, a hyaluronsav, mely alkalmas a szemkörnyék, a teljes arc  és dekoltázs látványos fiatalítására és egyben hidratálására. A program a hyaluronsav mellett omega6 zsírsavat is tartalmazó SENS’X-Szemránc Feltöltő Krémgél otthoni, mindennapi használatával válik igazán hatékonnyá.


Ágyő májfoltok, ágyő egyenetlen tónusú arcbőr!

<$2786+http://sensx.com$>Főleg arcunk van kitéve a napsugárzásnak, mely optimális esetben egészségesen és egységesen barnul, ám egyre több embernek okoz gondot, hogy a megfelelő arcápolás és fényvédő krémek használata mellett is máj-, vagy/és piros foltok jelennek meg rajtuk vagy túlzottan szeplősödnek. A SENS’X-F30 Depigmentáló Krém természetes megoldást kínál a foltok vagy nem kívánatos szeplők elhalványítására illetve ezek megelőzésére. 30-as fényvédőfaktorú, kizárólag gyógynövény kivonatokat tartalmaz, nem fehérít, hanem kiegyenlít(depigmentál), ezért nem csak a problémás területeken, hanem az egész arcon és dekoltázson alkalmazható, így biztosítva hatékony védelmet. Hatóanyagai a torma, kövirózsa és rozmaring csökkentik és kiegyensúlyozzák a bőrben a melanin képződését és a sejtekben való felhalmozódását. Használjuk reggel a megtisztított bőrön a nappali krém és alapozó alá, este pedig az éjszakai krém alá felkenve és bemasszírozva. Nem csak a napsugárzás, de a szolárium élvezetét is teljessé és biztonságossá teszi.

Mondjunk igent a sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrre és készüljünk a nyárra  a SENS’X-termékcsalád  kozmetikumaival! (Érdemes tájékozódni a  SENS’X további, professzionális termékeiről és kezeléseiről  alábbi elérhetőségeken vagy  kozmetikusunknál!)

Termékeink megrendelhetők:

Homatiko Kft. 1164 Budapest, Vágás u.17.
Tel: +36/30-3779812
Honlap: www.sensx.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top