Csajok Magazin

Nyár, víz, egészség!

Folyadékptólás Aquafonte Gyümölcs Infuzerrel

A nyár legtöbbünk kedvenc évszaka. A napsütés, a vízparti sportok, a kikapcsolódás, a szabadidős programok mind a nyárnak köszönhetőek. Aktívabbak vagyunk, dinamikusabbak, ám mindeközben nagyon fontos odafigyelnünk a megfelelő folyadékbevitelre is. Ebben nyújt segítséget az Aquafonte Gyümölcs Infuzere. Egy sportpalack, melyben  vitamindús és finom gyümölcsökből készíthetünk magunknak ízesitett vízet, olyat amelyre a szervezetünknek szüksége van.
A víz élettani jelentőségéről az év egyetlen napján sem szabad megfeledkezünk. Nyáron azonban még fontosabb a rendszeres folyadékpótlás. A víz az élet alapja, hiszen a szervezetünk 65-70 százalékát alkotja. Egyszerre felel a megfelelő keringésért, összefüggésben áll a vérnyomásunkkal, oldja és szállítja a bevitt tápanyagokat, meghatározza a vér összetételét. A szervezet állandó és normál belső hőmérsékletét is a víz garantálja.
  De hogy mennyit igyunk? Tudunk kell, hogy egy átlagos napon 2,4 liter vízet választunk ki, amelyet folyamatosan pótolunk kell folyadékokkal, illetve a táplálékokon keresztül. Nyaranta ez a mennyiség elérheti akár a napi 4,5-5 litert! Ennyi vizet használunk el a szervezet működtetésére, méregtelenítésére, hűtésére, hőháztartásának fenntartására. Nem elegendő a nap elején, és a végén innunk, hiszen a szervezet egész nap működik.
Az azonba korántsem lényegtelen, hogy milyen formában és minőségben jutunk folyadékhoz. A gyümölcsök, zöldségek, húsok, üdítők egyaránt tartalmaznak vizet. Az üdítőkhöz számos olyan adalékot is adnak a gyártók, amely az emberi szervezet számára haszontalan, nagyobb mennyiségben káros: ilyenek az ízfokozók, az édesítők, vagy a cukok. Egy autós hasonlattal élve: cserélünk olajat rendszeresen az autónkban, karbantartjuk, óvjuk, hogy minél tovább szolgálhasson minket. Illetve: nem tankolunk benzint egy diesel autóba, mert tudjuk, hogy nem az való bele és
tönkremegy.
  Mindez az az emberi szervezetre hasonló módon igaz! Az üdítőkkel és az ízesített vízzel szemben a gyümölcsben vitaminok, nyomelemek és ásványianyagok találhatóak. A kettő kombinációját, tehát a megfelelő és kiegyensúlyozott vízfogyasztást és az egészséges táplálkozást hivatott segíteni az Aquafonte Gyümölcs Infuzer. Az infuzer egy olyan sportpalack melyet ízlésünk szerint töltünk meg valódi, egészséges tartalommal. Nagyon egyszerűen működik: a palackot megtöltjük vízzel, majd a kapszulát megpakoljuk tetszőlegesen kiválasztot gyümölccsel, s beleengedjük a palackba. A gyümölcsök áteresztik aromájukata vízbe, s fantasztikus élménnyel ajándékoznak meg bennünket.
   A o,7 literes palack praktikus, egyszerű használatú, TRITAN műanyagból készül, BPA mentes környezetbarát, extra tömítésének kösyönhetően  garantáltan szivárgásmentes, könnyen tisztítható, mosogatógépben is.
   Az Infuzer garantáltan növeli a vízfogyasztásunkat,
a környezetvédelmet is szolgálja, hiszen  nem használunk el feleslegesen műanyag palackokat, de ami a lényeg: egészségesen tartja magunk, s családunk szervezetét!
Citromos gyömbéres víz:
Vegyünk egy citromot, mossuk meg alaposan, majd vágjuk ketté és facsarjuk ki a levét. Reszeljünk le egy ujjnyi gyömbért is. Tegyük a kapszulába, majd az egészet helyezzük az infúzerbe. Igazi üdítő ital a forró nyári napokra!
Elérhetőség:
Aquafonte
e-mail: info@aquafonte.hu
tel: +36/30/470-1010

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top