Csajok Magazin

NutriliteTM Balance WithinTM Immunitástámogató készítmény:

Láthatatlan támogatás az immunrendszerednek!

Tudtad? Immunrendszerünk 70%-a a bélrendszerben található, így nem véletlen, hogy az alacsony rosttartalmú étrend és a stresszes életmód negatív hatással van az egészségünkre. A világ vezető vitamin és étrend-kiegészítő márkája[1], a Nutrilite™ ezért megalkotta a Nutrilite™ Balance Within™ Immunitástámogató készítményt, ami férfiaknak és nőknek egyaránt segít teljes és kiegyensúlyozott életet élni. A termék kétféle B-vitamint (B6 és B9) és 6 milliárd (109) tejsavképző baktériumot tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer[2] normál működéséhez.

Az egészséges mindennapokhoz, lelki és fizikai jó közérzetünk megőrzéséhez támogatásra van szükségünk. Mindennapi életünk során rengeteg támogatásban részesülünk a barátainktól, szeretteinkről. Bár ezt a támogatást nem mindig láthatjuk, biztos, hogy mindig érezzük. De mi a helyzet a szervezetünkkel? Ha az immunrendszerünk kulcsfontosságú a jó közérzetünk megteremtéséhez, miért ne biztosíthatnánk számára is azt a bizonyos „láthatatlan támogatást”?

Az egészség a legnagyobb kincsünk: az egészséges életmód és az immunrendszer folyamatos támogatása segít a hiányállapotok leküzdésében és hozzájárul ahhoz, hogy szervezetünk minden tápanyagot megkapjon. Nutrilite™ Balance Within™ a tökéletes társ, hogy a jelenlegi, kiszámíthatatlan mindennapokban extra támogatást nyújtson immunrendszerünknek[3].

A változatos és kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és a legtöbbet hozzuk ki magunkból. A Nutrilite™ Balance Within™ B6 és B9 (folsav) vitamintartalmával ebben segít:

  • Támogatja immunrendszerünket – a Nutrilite™ Balance Within™ B6 és B9 vitamint tartalmaz, mely támogatja az immunrendszer normál működését[4].
  • Segít, hogy jó hangulatunk legyen – a B6 és B9 vitaminokat hangulatvitaminoknak is hívják, mivel hozzájárulnak a normál pszichológiai folyamatokhoz. Emellett, a B6- vitamin az idegrendszer normál működését is segíti.
  • Hozzájárul az egészséges életmódhoz – napi rutinunk részeként a rendszeres testmozgás, a kiegyensúlyozott, változatos étrend és a jó alvás mellett immunrendszerünk[5] folyamatos támogatása is hozzájárul az egészséges életmód eléréséhez.
  • A B6 és B9-vitamin hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

Minden egyes adag Nutrilite™ Balance Within™ legalább 6 milliárd (109) tejsavképző baktériumot tartalmaz. A készítményben kétféle, tudományosan dokumentált baktériumtörzs, a Lactobacillus acidophilus NCFM és a Bifidobacterium lactis HN019 található. Mivel ezek a baktériumok nagyon jó savtűréssel rendelkeznek, a 6 milliárd baktérium döntő többsége életképesen érkezik a bélrendszerbe.

Nutrilite™ Balance Within™ egy gyorsan oldódó, kellemes vaníliaízű por, melyet igazán könnyű beépíteni a mindennapi rutinba, hiszen praktikus, tasakos kiszerelésének köszönhetően bárhol, bármikor fogyasztható. Közvetlenül a nyelvre szórható, vagy hideg italokkal és ételekkel (pl. juice, müzli) is elkeverhető. Nem igényel hűtést, és vízre sincs szükség a bevételéhez.

„Nagy izgalommal mutatjuk be legújabb termékünket. A Nutrilite™ Balance Within™ egy napi egyszer fogyasztandó, 3 az 1-ben étrend-kiegészítő, mely 6 milliárd egységet (CFU-t[6])  tartalmaz kétféle, a legtöbbet dokumentált tejsavképző baktériumtörzsből, valamint B6 és B9-vitamint az immunfunkciók és a jó hangulat támogatására – mondta el Kristin Morris, a Nutrilite vezető kutatója. „A gyorsan oldódó, kellemes ízű por közvetlenül a nyelvre szórható. Egyadagos, tasakos kiszerelésben kapható, így könnyen megoszthatjuk szeretteinkkel, barátainkkal is. Fontos, hogy mindig odafigyeljünk azokra, akik támogatnak minket, legyenek akár láthatók, vagy láthatatlanok.”

[1] Forrás: Euromonitor International Limited: vitaminok és étrend-kiegészítők, globális kiskereskedelmi forgalom, %-os lebontás, 2020. évi adat

[2] A B6 vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

 

[3] A B6 vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

[4] A B6 vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

[5] A B6 vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

[6] Colony Forming Unit, a mikrobiológiában használt mértékegység, melyet az életképes baktériumok vagy gombasejtek számának megbecslésére használnak a mintában.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top