Csajok Magazin

Női táskába passzoló kütyük a Samsungtól

Hazánkban is egyre népszerűbbek a táblagépek, egyre több nő táskájában található ilyen csinos kis készülék.

A Samsung újdonsága azonban nemcsak táblagépként, hanem teljes értékű notebookként is tökéletesen megállja a helyét.

   

Átalakítható kisokos: Samsung ATIV Smart PC Pro

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert a táblagépek, a legfrissebb statisztikák szerint 2012 végén 100 háztartásra már 6 ilyen készülék jutott. A felmérések alapján az új eszköz elsősorban a nők körében közkedvelt, hiszen méreténél fogva akár egy női táskába is kényelmesen elfér, tömege nem éri el a notebookokét, ugyanakkor internetezésre, videózásra vagy Facebook-ozásra ugyanannyira alkalmas. A táblagépek képernyőjén megjelenő virtuális billentyűzet azonban nem mindenkinek kényelmes gépelésre, levelek írására vagy csetelésre. Számukra jelent ideális választást a Samsung ATIV Smart PC Pro, amely egy teljes értékű notebook és táblagép egyszerre. A készülék érintőképernyője és a billentyűzet egy gombnyomással különválasztható, így ha utóbbira nincs szükség, a fotelben vagy akár a kádban tökéletes kényelemben lehet például videózni. Ebben a készülék tökéletes partner, hiszen 7 GB Skydrive internetes tárhely jár hozzá ingyen, így az oda feltöltött videók, képek vagy más anyagok a világ bármely pontjáról elérhetők. A játékos szórakozást keresők pedig a Windows Áruházban válogathatnak számos ingyenes és fizetős, a táblagép érintőképernyőjére tervezett  alkalmazás közül, amelyek kiváló szórakozást nyújtanak mindenkinek.
Az ATIV Smart PC Pro teljes tömege 1,6 kg, míg a táblagép önmagában mindössze 0,88 kg-ot nyom a mérlegen.

Kecsesség és erő: Samsung Series 3 370R

A fehér és piros színben elérhető készülék a dizájnra érzékenyek szívét biztosan megdobogtatja, hiszen számos tavaszi ruhához passzol kiválóan. A noteszgép elérhető áron nyújt kecses és könnyen hordozható külsőt: a 15,6 hüvelykes (39,62 cm) kijelzővel érkező notebook maximális vastagsága ugyanis mindössze 22,9 mm, míg tömege nem éri el a 2 kilogrammot. Az elegencia mindeközben nem megy a teljesítmény rovására, hiszen a gép villámgyors processzorral, 8GB memóriával és óriási, minden képet és videót elnyelő, 1 terabájtos merevlemezzel is rendelhető, ugyanakkor a beépített videókártyának köszönhetően a legújabb játékok is maximálisan élvezhetően futnak rajta.

  

Szórakozás és munka egyszerre: Samsung Series 3 355V

Azok a hölgyek, akik olyan notebookra vágynak amely mind a munkában, mind a szórakozásban kiváló partner, a hűvösen elegáns, titánezüst színű újdonságban találhatják meg leghűségesebb párjukat. A négymagos processzor mindenben hasonlít gazdájára: nemcsak gyors és megbízható, de egyszerre akár négy feladatot végre tud hajtani anélkül, hogy zavarba jönne. A munka után játékkal lazítani kívánók is megtalálhatják a számításukat, hiszen a beépített videókártyának és az óriási kapacitású akkumulátornak köszönhetően hosszú órákon keresztül biztos a zökkenőmentes szórakozás. Mindemellett a kijelző matt, azaz sosem csillan be, így sem a munka, sem a szórakozás elé nem állít akadályt a gép, még akkor sem, ha verőfényes napsütésben, egy kávéház teraszán üldögélünk.

Mindhárom készülékhez 2 év korlátozott és 72 órás pixelhiba garancia jár. Az újdonságok már kaphatók hazánkban, az alábbi ajánlott bruttó végfelhasználói árakon:

Series 3 355V: 199 900 Ft
Series 3 370R: 139 900 Ft-tól (konfigurációfüggő)
ATIV Smart PC XE700: 399 900 Ft

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top