Csajok Magazin

Nőgyógyászati lézer:

Az életkor előrehaladtával, illetve a szülést követően kialakuló vizelettartási nehézségek, hüvelytágasság, hüvelyszárazság nők százezreinek nehezítik meg az életét. Megoldások? A medencefenéki izmok tréningje gyakran nem elég hatékony, a sebészeti megoldások gyakran járnak mellékhatásokkal, fájdalommal, szenvedéssel. Végre van egy megoldás, amely egyszerre hatékony és kíméletes: az intimlézer segítségével az enyhe és középsú- lyos inkontinencia, a tág hüvely szindróma és a hüvelyszárazság könnyebben kezelhető, mint eddig valaha, így egyre több nő élhet újra teljes értékű életet. Az intimlézeres kezelések gyorsak és fájdalommentesek: a műtétekkel szemben az intimlézer 15-20 perces kezeléseket jelent, nincs metszés, vérzés és varrat, nincs hegesedés, nincs lábadozási idő, cserében gyors, biztonságos és egyszerű ambuláns kezeléssel érhető el a hüvelyfal, a hüvelycsatorna, a húgycső és a hólyagfal fototermikus feszesítése.

A vizelet inkontinencia esetén – mely leginkább tüsszentés, köhögés vagy nevetés esetén, illetve sportolás vagy egyéb fizikai terhelés alatt jelentkezhet – a lézerrel kezelt pá- ciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról, a hüvelyszűkítő kezelések esetén a klinikai kutatásokban részt vevő páciensek 97%-a számolt be pozitív hatásról, a kezelést kö- vetően a hüvelycsatorna átlagosan 17%-kal lett szűkebb, a szexuális örömérzet pedig átlagosan 58%-al erősödött. A lézer hatására a kollagén újrarendeződésének eredményeként a kezelt szövet újra rugalmas és feszes lesz, a hüvelyfal hámja megvastagszik, a nyálkahártya kötőszövetes rétegei regenerálódnak. Az intimlézer segítségével szintén hatékonyan kezelhetőek a változókori hüvelyproblémák, a hüvelyfal elvékonyodásával járó viszkető és égető érzés, a hüvelyszárazság és az ezzel járó fájdalmas intim együttlétek.

Nőgyógyászati lézer: műtét helyett gyors és fájdalommentes kezelések Magyarországon egyedülállóan akár havi 18 579 Ft-tól Az orvosi lézerkezelések ma Magyarországon többszázezer forintba kerülnek. Egyedülálló módon a Genium Központ kínál erre is megoldást pácienseinek: a kezelések költségét havi részletekben is fizethetik, így a lézerkezelések akár 18 579 Ft/hó áron is elérhetők.

http://esztetika.genium-med.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top