Csajok Magazin

Nincs kifogás, csak arcápolás!

Kevés az időnk, sosincs semmire amire szeretnénk, nem egyszerű hatásos arcápoló termékeket találni, nehéz eligazodni a kezelések között…..

Egy kis segítséget szeretnék adni,hogy megtaláljátok a legprofesszionálisabb orvosi lehetőséget a fiatalkori arcbőr visszaállításához.

Az idő előrehaladtával sajnos olyan nem kívánt folyamatok indulnak el az arcbőrünkön ,amelyek annak petyhüdtségét, lazaságát apró ráncok megjelenését, barázdák mélyülését eredményezik. De ezt a feszességet, ami idővel múlik, orvosi kezelésekkel vissza lehet állítani és ezáltal az arcnak üde ,friss és fiatalos megjelenést lehet biztosítani.

Otthon használható termékek:

Először is a legtöbb amit adhatunk a bőrünknek az az, hogy 24 órán keresztül hatóanyaggal látjuk el. Erre tökéletesen alkalmas és a legjobb választás a Zo Skin Health Otthon Használható Protokolljai.

A reggeli Protokoll estig, az esti protokoll pedig reggelig táplálja bőrünket, melynek célja hogy a több lépésből álló kezeléssorozat után bőrünk minősége, hidratáltsága,  frissessége 180°-ban meg fog változni.

Miket használjak otthon?

Az arcunk letisztításával kezdődik bőrünk egészségének az ápolása. Ahhoz, hogy az értékes hatóanyagok mélyre  tudjanak hatolni, mindenképpen szükség van arra hogy a felső hámréteget  eltávolítsuk  és megnyissuk a védelmi vonalat , hogy   utat engedjünk a hatóanyagoknak. A felső hámréteg eltávolítása mindemellett hozzájárul az öregedés folyamatainak lassításához azáltal, hogy megújulásra készteti a felső hámréteget. Ezzel a lépéssel egy sokkal üdébb, frissebb és fiatalosabb arcbőrt tudunk elérni.

 

Mik ezek a lépések?

Bőrelőkészítés

 1. Arc lemosása: alapvető funkciója a bőrön lévő szennyeződés eltávolítása, a felesleges faggyú feloldása és a bőr védelmi vonalának megnyitása.
  Termékajánló:
  – Gentle Cleanser,
  – Hydrating Cleanser,
  – Exfoliating Cleanser
 2. Arc leradírozása: feladata a felső hámsejtek eltávolítása mechanikusan és savasan, a bőrmegújulás elindítása, a faggyú csökkentése, a baktériumok elpusztítása és a gyulladáscsökkentés. Ezáltal feszesedik a bőr, az apróbb ráncok halványodnak, üdébb, homogénebb bőrszín keletkezik.
  Termékajánló:
  – Exfoliation Polish,
  – Dual Action Scrub
 1. Faggyúkontroll: azzal, hogy csökkentjük a faggyútermelést bőrünkön a hatóanyagok mélyebbre be tudnak hatolni, illetve faggyútermelés minimalizálásával a pórusok összehúzódnak és a bőrmegújulás intenzívebbé válik.
  Termékajánló:
  – Complexion Pad,
  – Oil Control Pad,
  – Calming Toner
 2. Minden egyéb bőrterápia és hatóanyagos kezelés csak a bőrelőkészítés után következik.

A Swan Med Orvosesztétikai Rendelőjében különböző bőrproblémákra fókuszálnak, mint az aknés bőr (Acne Control, Complexion Clearing Masque,Exfoliator Accelerator), rozáceás bőr (Daily Power Defense,Rozatrol), dehidratált bőr (Renewal Creme, Recovery Creme, Hydrating Creme), pigmentált bőr ( Retinol Skin Brightener), antiaging erős retinolokkal  (Wrinkle Texture Repair, Radical Night Repair) vagy szérumokkal (Growth Factor Serum, Firming Serum, C-vitamin Serum)

Fényvédelem

A bőrünk öregedésének nagy százalékáért a napfény felelős. A fényvédelemmel ezt a káros  hatást csökkenteni tudjuk. Télen és nyáron, szabad levegőn és négy fal között is kötelező a fényvédelem!

Többféle Zo Skin Health fényvédő áll rendelkezésre:
– mattító púder (Powder Sunscreen),
– primert tartalmazó krém (Sunscreen Primer),
– bronzos fényt adó gél (Smart Tone) és
– teljesen vízálló ( Daily Sheer),
– könnyű textúrájú fényvédő (Broad Spectrum) közül lehet válogatni.

Hogyan kezdjem el a bőrápolást?

Kérj ingyenes távkonzultációt  Zo szakorvosodtól Dr G Kiss Orsolyától a Swan Med Orvosesztétika rendelőben (https://www.swanmed.eu/swanmedkft@gmail.com, 0036202283688), ahol kiválasztjuk a számodra megfelelő protokollt, termékeket. Különböző erősségű protokollokat állítunk be, bőrprobléma és hatáserősség szempontjából. Ezután csak reggel és este használni kell a termékeket és be kell tartani minden utasítást. A teljes változás 3-4 hónap alatt zajlik le, amely alatt folyamatos a kapcsolattartás a kezelőorvosoddal.

A Zo paletta életre szóló bőrápolást fog biztosítani számodra.

A Zo összeállított egy nappali és egy nappali+esti csomagot a páciensek számára, amely kis kiszerelése és normál bőrtípusra való alkalmazhatósága miatt,  tökéletes kezdés mindenkinek, aki gondolkozik a program elkezdésén, hogy megváltoztassa bőrminőségét és az arcbőr megújításán gondolkozik. (Daily Skincare Kit, Antiage Program)

Rendelői kezelések:

A bőrminőségjavító kezelések a legtermészetesebb megoldások arra, hogy látványosan, belülről újuljon meg arcbőrünk.

Kollangénstimulációs mikrotűs kezelések

A tűvel végzett kezelések, mint a Dermapen és a Skinbooster (NCTF HA) kezelések intenzíven beindítják bőrünk kollagéntermelését, és a bevitt hatóanyagok a bőr anyagcserefolyamatait támogatva késztetik a bőrt a a teljes megújulásra, látványos feszességet adva annak. Attól függően, hogy mit juttatunk be lehetnek: Polirevitalizációs koktélok amelyekben hialuronsav, antioxidáns, vitaminok, peptidek, amonosavak kerülnek be a bőr legfelső rétegébe.Vagy pedig lehet egy vagy több komponensű hialuronsavat is bejuttatni ,amelyeknek még inkább a hidratáltság javítás a feladata, ilyen a Profhilo kezelés és az RHA1 vagy Redensity kezelés.

Ezeket a kezeléseket általában több (2-3) alkalommal javasolt egy év alatt elvégezni és évente ismételni a hatás fenntartása érdekében. Az arc felszíni érzéstelenítése után, fájdalommentes kb. 30 perces beavatkozások.

Peelingek

A bőr hámlasztásával intenzíven hozzájárulunk annak feszességi állapotához, illetve a bőrproblémák csökkentéséhez. Minél erősebb a sav vagy a retinol amit alkalmazunk, annál hatásosabb lesz a végeredmény.

Stimulator Peel (Red Carpet kezelés) egy látványos hámlasztás, amely gyors regenerációval, fájdalommentesen végzünk a rendelőben. Enyhébb erősségű és finomabb savak kombinációja.

Ellenben a 3 Step Peeling, egy erős savkombinációt tartalmazó hámlasztás, amelyet érzéstelenítő krém felkenése után helyezünk fel, nagyon erős retinollal kombináljuk és 5-7 napos regenerációs időt igényel. Nagyon látványos bőrmegújulást tudunk elérni. Utógondozást körültekintően betartva egész évben alkalmazható.

Botulinum toxin kezelések

Nincs még egy olyan kezelés az orvosesztétikában, amely ennyire látványos, gyors változást tud elérni, mint ez a kezelés.

A megfelelő izomrészhez beinjektálva az anyagot, látványosan csökkenti a mimikai izmok mozgását, amely miatt az adott bőrterület nem gyűrődik tovább, így gyönyörűen kisimul és ez a hatás elmúlik, ahogy a botulinum toxin bomlik és emiatt 3-6 havonta ismételendő a kezelés. Abban az esetben, hogyha a megfelelő dózisokat a megfelelő területen alkalmazzuk, akkor a kezelés biztonságos és hatékony lesz, illetve természetes hatású.

Rendelőmben ezt a kezelést, hónalji izzadásgátlásra is rendkívül eredményesen használjuk.

  

A bőregészség olyan mint egy nagy torta. Minden szelet hozzájárul a nagy egész sikeréhez. A fenti kezelések mind a torta egy- egy szeletei, de ezeken kívül fontos szelet még a az egészséges táplálkozás, az értékes étrendkiegészítők szedése, az egészséges életmód a sok mozgással, a káros szenvedélymentességgel és a pozitív életszemlélettel, a kedvesség és a mosolygás és egy finom smink.

 

Kapcsolat

Dr. G. Kiss Orsolya

Orvos-esztétika Specialista,
Klinikai Farmakológus

+36 20 2283688

www.zodebrecen.hu
www.swanmed.eu

swanmedkft@gmail.com

Divinus Hotel Debrecen, Nagyerdei körút 1.

fb: @SwanMedOrvosesztetika

insta: @swan_med_orvosesztetika

 

 

 

 

 

 

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top