Csajok Magazin

Nicsak, ki hízott meg?

A Nicsak, ki beszél mozifilmek Mollie-ja, Kirstie Alley saját valóságshow-val érkezik a képernyőkre.

A Golden Globe és Emmy-díjas színésznő immáron három évtizede szerepel az újságok címlapjain, és ezzel együtt az amerikai köztudatban. Nálunk a ’90-es években, a Nicsak, ki beszél! című, három részt is megélt mozifilmmel vált ismertté, ahol családanyát alakított, John Travolta oldalán. Kirstie Alley-t január 17-től a LifeNetwork Tv-n láthatjuk minden hétköznap, mégpedig egy olyan valóságshowban, ami az ő életéről szól.

Nem esik meg oly gyakran, hogy sztárok kamerát engednek a házukba, és felvállalják, hogyan élik hétköznapjaikat. Kirstie rajongói azonban örülhetnek, mert láthatják, mi történik az egyébként nagyon nyílt, őszinte és roppant vicces öniróniával rendelkező színésznővel a rivaldafény mögött.

„Ez a show katartikus volt számomra: rámutatott, ki is vagyok én valójában… Újra! És ez igen vicces tapasztalás volt” – mondja Kirstie.

A Nicsak, ki hízott meg? című sorozat 12 részéből kiderül Kirstie évtizedek óta húzódó, egyedi és komikus harca a kilókkal, de láthatjuk őt életének számos egyéb szerepében is: üzleti vállalkozása irányításakor, találmányainak szabadalmaztatásakor, sőt még producerkedés közben is. És kiderül, hogyan boldogul a dolgozó nő anyaként, hiszen két, szeretetre éhes tinédzsert próbál normálisan felnevelni. Mindezt Hollywoodban, férj nélkül, ámde rengeteg állat társaságában… Micsoda élet ez!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top