Csajok Magazin

Nicsak, ki hízott meg?

A Nicsak, ki beszél mozifilmek Mollie-ja, Kirstie Alley saját valóságshow-val érkezik a képernyőkre.

A Golden Globe és Emmy-díjas színésznő immáron három évtizede szerepel az újságok címlapjain, és ezzel együtt az amerikai köztudatban. Nálunk a ’90-es években, a Nicsak, ki beszél! című, három részt is megélt mozifilmmel vált ismertté, ahol családanyát alakított, John Travolta oldalán. Kirstie Alley-t január 17-től a LifeNetwork Tv-n láthatjuk minden hétköznap, mégpedig egy olyan valóságshowban, ami az ő életéről szól.

Nem esik meg oly gyakran, hogy sztárok kamerát engednek a házukba, és felvállalják, hogyan élik hétköznapjaikat. Kirstie rajongói azonban örülhetnek, mert láthatják, mi történik az egyébként nagyon nyílt, őszinte és roppant vicces öniróniával rendelkező színésznővel a rivaldafény mögött.

„Ez a show katartikus volt számomra: rámutatott, ki is vagyok én valójában… Újra! És ez igen vicces tapasztalás volt” – mondja Kirstie.

A Nicsak, ki hízott meg? című sorozat 12 részéből kiderül Kirstie évtizedek óta húzódó, egyedi és komikus harca a kilókkal, de láthatjuk őt életének számos egyéb szerepében is: üzleti vállalkozása irányításakor, találmányainak szabadalmaztatásakor, sőt még producerkedés közben is. És kiderül, hogyan boldogul a dolgozó nő anyaként, hiszen két, szeretetre éhes tinédzsert próbál normálisan felnevelni. Mindezt Hollywoodban, férj nélkül, ámde rengeteg állat társaságában… Micsoda élet ez!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top