Csajok Magazin

Neked milyen a menzesz-élményed?

Amikor a menstruáció szóba kerül, úgy általában, legtöbben azonnal elzárkóznak. A téma érzékeny, mert sokaknak fáj, szúr, befülled, feszül, stb stb… Sokan legszívesebben egész nap csak otthon üldögélnének a takaró alatt egy melegvizes palack és néhány tábla csoki társaságában. Menstruáció alatt sokan kerülik a vizet, (nyáron is) kevésbé mozognak, semmiségeken hisztiznek, felpuffadnak, és számolgatják a pattanásaikat a tükörben… Ismerős? Nekünk igen!
Tudjuk jól, hogy noha a kellemetlen tüneteket teljesen megszüntetni ugyan nem lehet, enyhíteni azonban jó és mégjobb termékekkel már sokat lehet rajtuk.

Sőt! A legjobb termékekkel a menzesz akár egyenesen élmény is lehet! Ezt nőként nemcsak a magunk bőrén tapasztaljuk hosszú ideje, hanem 9 év alatt sokan egyenesen örömködve adnak hálát, ennek az élménynek.
Félreértés ne essék: nem a menstruáció fantasztikus-élmény mivoltára gondolunk, de tény, hogy sokan imádják az ultravékony de annál erősebb nedvszívó, mindent elzselésítő intimbetétjeink parfümmentes, porszáraz pihe-huha felületének a kényelmét, de hallottunk már olyat is, hogy alig várják a menzeszüket azok, akik Biointimo Aqua-Tampon Cup orvosi szilikon menstruációs intimkelyhet használnak.

Egy gyors ph-barát tejsavas felfrissülés víz nélkül is tökéletesen megtisztíthatja az érzékeny női intim testtájakat, ha éppen olyan helyen vagy, hogy nincs víz a közelben.

Ha pedig görcsökkel küzdesz, a fehérneműd rejtekében forró vékony kis barátunk akár 10-12 óráig is segít. 🙂

Mi nők sokan sokfélék vagyunk, és mi itt a Biointimo csapatánál arra törekszünk, hogy a menstruáció különböző problémáira adjunk minél jobb megoldásokat, ezért többféle menstruációs terméket kínálunk a legmagasabb minőségben egy név alatt. Reméljük Neked is hamarosan segíthetünk, hogy minél elviselhetőbbé, egyre kevésbé érezhetővé, vagy akár kellemessé is váljanak ezek a napok!

Keresd a Biointimo termékeket a dm és Rossmann drogériákban a polcokon és webshopokban, valamint 4000 Ft fölötti összrendelés esetén ingyenes házhoz szállítással az ország egész területén számos trendi reformélelmiszerrel és natúrkozmetikummal együtt kiszállítja Neked a Bijó webáruház!

www.biointimo.org

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top