Csajok Magazin

Négy új termék a Memorextől

Az újdonságokkal otthon és útközben is hallgathatjuk kedvenc zenéinket.

A Memorex négy új terméket mutat be a magyar piacon, amelyek legtöbbje könnyen kezelhető, stílusos iPod kiegészítő, dokkoló funkcióval rendelkezik. A most bevezetésre kerülő termékek között található két ébresztőórás rádió, házi hifi rendszer és hordozható CD/MP3 lejátszó is. Az új ébresztőórás dokkolók lehetővé teszik, hogy az iPodon tárolt zenék valamelyikére ébredjünk reggelente. Ezeket a termékeket jól kiegészítik az új otthoni hifi berendezések és a hordozható CD/MP3 lejátszó.

A Memorex ébresztőórás rádió az Apple iPod, az iWakeUp pedig az iPod és iPhone termékekkel működik és segítségükkel mindenki a kedvenc dallamára ébredhet reggelente, miközben a dokkoló funkciónak köszönhetően az iPodot is teljesen feltölthetjük.

A Memorex ébresztőórás rádió modern dizájnjának és méretének köszönhetően a legkisebb helyen is elfér, és távirányítójának köszönhetően az ágyból is kezelhetjük. Tartalmaz egy programozható, beépített FM rádiót és négy neodímium hangszórót. Ébresztéskor választhatunk, hogy az iPodonon vagy MP3 lejátszón tárolt zenére, rádióra illetve ébresztőhangra szeretnénk-e felébredni.

Az iWakeUp neodímium hangszóróival kiváló hangzást biztosít. Két ébresztési időpont beállítása mellett azt is programozhatjuk, hogy az iPodon/iPhone-on levő zenék valamelyikére, rádióra vagy a beépített ébresztőhangra szeretnénk-e felkelni. Az iWakeUp dokkolóba szintén beépítettek egy AM/FM rádiót is.

Az iPoddal működő Memorex házi hifi rendszer stílusos, modern külsővel rendelkezik. A kiváló hangzást biztosító berendezés kék háttérvilágítással teszi még élvezetesebbé a zenehallgatást. A 25 wattos teljesítményt nyújtó készülékbe beépítettek egy programozható AM/FM rádiót is, a kiegészítő jack csatlakozó segítségével pedig könnyedén csatlakoztathatjuk kedvenc MP3 lejátszónkat a készülékhez.

A Memorex hordozható CD/MP3 lejátszóval bárhol meghallgathatjuk kedvenc zenéinket. A lejátszó egyaránt alkalmas CD, CD-R/-RW és MP3 CD formátum lejátszásra, de akár kedvenc rádiónkat is hallgathatjuk rajta, a kiegészítő jack csatlakozóval pedig könnyedén csatlakoztathatjuk MP3 lejátszónkat is. A készülék egyaránt működik hálózatról és elemről is.

„Az új Memorex termékeket úgy terveztük meg, hogy mindenki számára könnyen használhatóak legyenek. A termékek kifejlesztésekor célunk az volt, hogy stílusos, modern berendezéseket gyártsunk, amelyek kezelése mindenki számára könnyen megtanulható, akár használati utasítás nélkül is” – mondta Matthieu Valk, az Imaton Corp. marketing menedzsere.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top