Csajok Magazin

Napszemüvegdivat tavaszra

Ezek lesznek a legdivatosabb keretek – Ismét hódítanak a széles retro keretek, és persze visszatér a 70-es évek divatja is.

Megmutatjuk a legmenőbb napszemüvegeket, melyekben mindig stílusos lehetsz! A világsztárok máris ilyen fazonokat hordanak.

A jó napszemüveg öltöztet, és stílust ad. Ráadásul a kifutókon népszerű luxusdarabokat könnyedén beszerezhetjük már itthon is, és feldobhatjuk velük tavaszi/nyári szettjeinket. Idén a klasszikus nagy oversize darabok mellé, egy-két cicaszemes, vintage stílusú szemüveget is beszerezhetünk, melyek elég extrémek ahhoz, hogy színt vegyünk megjelenésünkbe. Most olyan formák következnek, melyekkel, tavasszal biztosan nem fogsz mellélőni!

  

Sikkes Vivienne Westwood megjelenés
Ha drámai mégis nőies megjelenésre vágyunk, akkor a Vivienne Westwood napszemüveg alapvető kiegészítőnek számít. Elsősorban nagyméretű vastagabb keretes fazonok szerepeltek idén a designerlegenda kollekciójában, mely visszanyúlik a vintage stílus alapjaihoz. Leginkább a szárak alakja, és a színes üvegek, amik különlegesebbé tesznek egy-egy darabot.

Tom Ford – A sztárok kedvence
Ez a márka mindig is a sztárok kedvence volt, többek között Jennifer Aniston, és Jennifer Lopez is nagy rajongója. Az új darabok rendkívül stílusosak, elbűvölő elegáns keretek jellemzik őket. Idén reneszánszukat élik a minták, melyek drámai élet adnak a kollekciónak. A formák tekintetében a nagy lencsés darabok uralkodnak, épp ezért egy ilyen napszemüveg kötelező azoknak, akik tavasszal egy igazán trendi kiegészítőt szeretnének a gardróbjukba.

Jellegzetes Givenchy elegancia
A márka presztízséről árulkodik, hogy az őzike szemű Audrey Hepburn is előszeretettel viselte. A színésznő a cég leghíresebb ügyfele volt, a ruhákat és a kiegészítőket Audrey vitte el Amerikába és tette népszerűvé. Főként aviátor és túlméretezett hetvenes éveket idéző napszemüvegek hódítanak az új kollekcióban, amik hagyományosan inkább vékony kerettel kaphatóak. Az idei felhozatalban nagy hangsúlyt kapnak az apró gyöngyök, a napfényben ragyogó elemi részecskék, és a tavaszi trendekre jellemző vibráló nőiesség.

   

Sokszínű és újító Roberto Cavalli kollekció
A Cavalli darabok jellemzője az aprólékos tervezés, emellett pedig eklektikus elemek uralják a kollekciókat. Az oversize fazonok és az extravagáns szárak jól megférnek egymás mellett, a kialakításnak hála már inkább ékszerszámba mennek az ilyen stílusú kiegészítők. Az idei tavaszi trendek nagy hangsúlyt fektetnek a különleges szemüvegszárakra, illetve előszeretettel használják a párducmintát. Szabadka Csilla, a LuxOptik divatszakértője szerint, a legfontosabb, hogy személyre szabottan válogassunk napszemüveget. „Idén bátran viselhetjük a színátmenetes lencséket, és az elefántcsontszínű darabokat. Tavasszal ezek nagyon népszerűek lesznek, ám érdemes az egyes keretformákat több verzióban is felpróbálni, mert a nyújtott, vagy éppen aviátor kreációk bizony nem mindenkinek állnak jól. A választásnál ügyeljünk arra, hogy a keret kövesse a szemöldökcsont ívét, és a lehető legjobban illeszkedjen az archoz”- árulta el nekünk Csilla.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top