Csajok Magazin

Napkonyha étrendek

Vércsoport-Candida diéta, Hay féle választó étrend, teljes értékű étrend, méregtelenítő menü, 90 napos fogyókúrás diéta,

<$629$>Vércsoport-Candida diéta: a vércsoport diéta az Egyesült Államokból származik, ahol fantasztikus eredményeket értek el alkalmazásával. Aki vércsoportjának megfelelően étkezik, megfelelő állapotban tarthatja immunrendszerét, számos betegséget megelőzve ezzel. A mi tapasztalataink is figyelemre méltóak a vércsoport diéta terén, testsúly és egyéb egészségügyi problémák során nyújtott segítséget megrendelőinknek. Az étrend úgy van összeállítva, hogy maximálisan megfeleljen a candida elleni diéta követelményeinek. Korunk gyakori betegsége a candidiasis, amely a bél mikroorganizmusainak egészséges egyensúlyának felbomlásával hozható kapcsolatba. A káros mikroorganizmusok között többnyire a candida bélgomba szaporodik el. A candidiasis okozhat többek között akut és krónikus bőr és nyálkahártya megbetegedéseket, izom és izületi panaszokat, bélzavarokat, hasi fájdalmakat. Súlyosabb esetekben megtámadja az érfalakat, belső szerveinket, az agy vérellátási panaszait hozza létre. A kezelés és megelőzés egyik legfontosabb tényezője a candida elleni diéta.

Hay féle választó étrend: kúránkat fogyni vágyók részére ajánljuk. A kúra lényege, hogy a szénhidrát tartalmú ételt a fehérje tartalmú ételtől különböző időkben esszük, tehát szétválasztjuk. Az alapgondolat lényege az, hogy a szénhidrátot gyorsabban tudjuk szervezetünkben lebontani, és más lebontó enzimekre van szükségünk, mint a fehérje lebontásánál. A szétválasztás útján a terhelést is csökkenteni lehet emésztő rendszerünkben. Könnyebben, jobban tudunk emészteni, s nehezebben hízunk meg, még ha a szükségesnél nagyobb mennyiségű táplálékot veszünk is magunkhoz. Étrendünk egy fehérje gazdag ízletes könnyű ebédet, valamint egy szénhidráttartalmú gyorsan lebomló vacsorát tartalmaz. Az eredmény garantált!

Teljes értékű étrendünket: azok részére ajánljuk, akik nem feltétlenül a fogyókúra céljából válasszák reform étrendünket, hanem „csupán” az egészséges táplálkozás a fő cél, anélkül, hogy megvonnánk szervezetünktől bármilyen tápanyagot. A háromfogásos menüben minden nap szerepel valamilyen édesség is, természetesen a reformkonyha szabályai szerint készítve. Ennél a menünknél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az emberekben tudatosítsuk, az egészséges táplálkozás nem jelenti azt, hogy meg kell válnunk a kulináris élvezetek nyújtotta gyönyöröktől. Éppen ellenkezőleg, egy kis fantáziával, hozzáértéssel egészséges alapanyagokból is készíthetőek nagyon finom ételek. Étrendünket úgy állítottuk össze, hogy a várandós és szoptatós kismamák igényeit is maximálisan kielégítse. Nagyon fontos a kismamák étrendjében a megfelelő minőségű, és összetételű tápanyagbevitel. Különös tekintettel a fehérje, és a zsírsavak, arányára és a kellő vitaminfogyasztásra. Fontos összetevők: A-, D-, B2-, B6-, C- vitamin, kalcium, foszfor, magnézium, jód, cink, folsav. Ez az étrend fedezi ezek szükséges bevitelét a szervezetbe.

Tavasszal-ősszel keresse méregtelenítő menü ajánlatunkat!
Szervezetünk számára, mai civilizált életünkkel együtt járó ártalmak miatt, elengedhetetlen a tavaszi-őszi tisztítókúrák betartása. Vegan étrendünk ehhez nyújt segítséget a táplálkozás oldaláról. Négy hetes előrendelés esetén kétkomponensű tisztító ivókúrát adunk ajándékba.

90 napos fogyókúrás diéta: a diéta során fehérje (protein), zöldség (keményítő), szénhidrát, és gyümölcs napok váltakoznak, mindig ugyanabban a sorrendben. Az első egy-két hét szigorú betartása nem könnyű, de a kitartókat kárpótolja a tetemes súlyfelesleg leadása utáni siker öröme.

Menüink összeállításához segítséget, és szakmai hátteret biztosít Dr. Sarkadi Ádám családorvos, szakorvos, természetgyógyász, valamint Dr. László Mária a candida téma egyik legnagyobb hazai szakértője.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top