Csajok Magazin

Műköröm viselet síeléshez

A síszezon kellős közepén igen sokan utaznak külföldre egy hétvégére, vagy akár hosszabb időre is. A téli sportok kedvelőinek azonban nem árt átgondolni, hogy milyen műköröm az, amivel kényelmesen, s legfőképp probléma mentesen tölthetik a szünidejüket.

Síkesztyűbe semmiképp nem ajánlatos hosszú, hegyes körmökkel síelni még akkor sem, ha ez a viselet korábban nem okozott problémát a hétköznapi viseletben.

Síelés előtt érdemes elmenni egy „síalkalmas” műköröm konzultációra a körmösünkhöz. Ha éppen ez az az alkalom, amikor elérkezettnek látjuk az időt az első műkörmünk elkészítésére, akkor pedig ragaszkodjunk az úgynevezett szoktatós, mini körmökhöz. Egy biztos: a műköröm nem attól szép, hogy hosszú.

A mini körmök kényelmesen elférnek a kesztyűben, nem akadályoznak a cipzározásban, csatolásban, patentolásban és a kapaszkodásban sem. Ilyen helyeken az esti baráti partyk sem az estélyi ruhás csillogásról szólnak, ezért ezekhez is remekül illik egy bájos és kényelmesre szabott rövid köröm.

Ha mégis szeretjük a szokatlan, kirívó, extra vagány körmöket, akkor inkább a színével kápráztassuk el a környezetünket. Viseljük az örök divatú pirosat, a szikrázó ezüstöt vagy az egyszínű magasfényű feketét.

Ha megengedhetjük magunknak, kérjünk egy-két körmünkre Swarovski kristályból teljes fedést vagy félholdat, ez igazán elegánssá és trendivé teszi a köröm-toalettünket.

A műkörmöt viselők kötelező jelleggel vigyenek magukkal egy papír reszelőt (minden valamire való műköröm építő erre az alkalomra ad egyet a vendégének ajándékba) és egy kis kiszerelésű műköröm ragasztót. Ez a két apró eszköz igencsak megmentheti a kedvünket és a körmünket váratlan körömbaleset esetén.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top