Csajok Magazin

Mosoly, ami mindennél többet ér –

Lehet valakinek szép frizurája, legújabb trend szerint lakkozott körme, tökéletes rúzsa, ha a mosolya nem tükröz ápoltságot. Szerencsére ma már a fogászatban sincsen lehetetlen, de mint mindenben, itt is érdemes a minőséget választani. A Dentalux a kismamák számára is talál megoldást a várandósság időszakában.

A Dentalux Kecskemét a Straumann referencia rendelője, ahol nem csak implantátumokkal foglalkoznak, hanem általános fogászattal is, vagyis töméssel, fogfehérítéssel, fogkőleszedéssel, mindennel, ami szájhigiénia. Mégis miért érdemes a kecskeméti rendelő mellett dönteni, hiszen, a legtöbb fogászaton elérhetőek ezek a kezelések? A Straumann név egyet jelent a minőséggel. Ha valakinek nagyobb beavatkozásra van szüksége, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagot használnak gyökérkezeléshez, fogpótláshoz, vállalnak-e rá garanciát, tartós marad-e a beültetés, illetve nem színeződik-e el a pótolt fog. A svájci világelső cég nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre (például új, időtálló fémötvözeteket használ, vagy bio műanyagot), így már érthető, hogy termékei miért kaptak prémiumminősítést.

A fogászat természetesen teljes körű ellátást biztosít minden páciensének, beleértve a várandósokat is. Szinte minden kismama meglátogatja fogorvosát terhessége alatt-után, hogy ellenőriztesse fogai állapotát, hiszen a fellépő vitaminhiány és a hormonok változása miatt ebben az időszakban kifejezetten sok probléma adódhat. A legtöbb esetben elég csak egy tömés, de előfordulhat ínygyulladás vagy más szájhigiénés probléma. Néhány esetben fogpótlásra is szükség van. Mivel a kismamák speciális odafigyelést igényelnek, esetükben nem minden szert és anyagot lehet használni. Ezért ilyenkor kiemelkedően fontos az a minőség, amit a világelső Straumann referenciájának választott kecskeméti Dentalux Fogászat kínál. Nem beszélve arról, amikor a terhesség alatti fogvesztést később fogbeültetéssel szeretnénk pótolni. Ilyenkor a Straumann fogimplantátum különösen jó választás. Hiszen nemcsak esztétikus, de tartóssága, megbízhatósága egyedülálló, élethosszig tartó garanciájával pedig kiemelkedik a hazai ajánlatok közül. Emellett a Dentalux különös figyelmet fordítanak a diagnosztikai vizsgálatok által okozott sugárterhelésre is (például alacsony sugárterhelésű digitális röntgen) és felkészülten várják a várandó pácienseket.

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top