Csajok Magazin

Mosási kisokos az Amway-től

Kedvenc ruháink nem csupán tárgyak, történetük van, amiért szívesen felvesszük őket újra és újra. De minél többször viseljük, annál gyakrabban kerülnek a mosógépbe, a nem megfelelő tisztítás pedig hamar károsíthatja az anyagot. Hogy ezt elkerüljük, az Amway összeállította mosási útmutatóját, amit követve megőrizhetjük imádott darabjaink eredeti állapotát!

Bye bye foltok!

Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy még sosem ejtettél foltot a ruhádon… Nem  megy, ugye? Legyünk bármennyire is precízek és elővigyázatosak, a vacsora nyomai vagy az az egyetlen kocka csoki, amit megeszünk, valahogy mindig a ruhánkon végzik. Nem is beszélve arról, amikor egy szuper szülinapi zsúr után a gyerekek ruháit is tisztává kell varázsolni.

Az egyik legősibb praktika a makacs foltok ellen az azonnali áztatás, ám biztosabb eredményt érhetünk el a speciálisan kifejlesztett folttisztító szerekkel. Az SA8™ PreWash Előmosó spray egyetlen gyors permetezéssel, dörzsölés és áztatás nélkül távolítja el a zsíros foltokat,  amelyeket például a vaj, olaj vagy szószok okoznak. Az illatosított előmosó kifejezetten alkalmas a szennyeződések eltávolítására az inggallérokról és mandzsettákról. Az előkezelés után mehet is a mosógépbe!

Méret: 400 ml

Ár: 4 200 Ft

Óvd az érzékeny bőrt!

Az előkezelést és szétválogatást követően jön az újabb nagy kérdés: milyen típusú mosószert használjunk? Választhatunk kényes vagy színes ruhákhoz kifejlesztett termékeket, ám ha kisbaba vagy érzékeny bőrű is van a családban, érdemes az ő igényeit figyelembe venni.

Az AMWAY HOME™ SA8™ BABY Lágyító hatású folyékony bébiruha-mosószer koncentrátum hatékonyan távolítja el a legmakacsabb foltokat és a kisbabák által ejtett szennyeződéseket, miközben természetes eredetű összetevőinek köszönhetően gyengéd a bőrhöz. Emellett kíméletesen bánik a színekkel és a textíliákkal is.

Méret: 1 l

Ár: 6 100 Ft

Figyelj a mennyiségre!

Bizony az sem mindegy, hogy mekkora adag ruhát teszel a mosógépbe! Túlterhelés esetén nem csupán a gépnek teszel rosszat, de a ruháknak sem lesz elég helyük, hogy mozogjanak, így a foltok sem tűnnek el, és a mosószer sem tud kellőképpen feloldódni. Hogy mekkora a megfelelő mennyiség? Maradjon legalább 10-15 cm távolság a dob teteje és a ruhák közt, így nem lehet baj!

Extra tipp: Ha csak 1-2 felsőt kell azonnal tisztává varázsolnod, ne indítsd el a mosógépet, hiszen azzal csak energiát pazarolsz. Mosd ki inkább kézzel!

Válassz sokoldalú mosószert!

Minden háztartásban szükség van egy olyan mosóporra, ami biztonsággal alkalmazható szinte minden ruhánál. Az SA8™ Premium Mosópor koncentrátum egy igazán sokoldalú csodaszer, hiszen használható fehér, és a legtöbb színes ruhához, bármilyen mosási hőfokon, ráadásul eltűnteti a zsíros és olajos foltokat. Erejét a továbbfejlesztett BIOQUEST FORMULA™ összetételnek, az aktív oxigénnek és a bioenzimeknek köszönheti. Szilikátokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a fém elemek, például a cipzárak rozsdásodását.

Amway Home product shot – SA8 Premium 1K size

Méret: 1 kg

Ár: 4 700 Ft

 

 

 

 

Teregess, akár egy profi!

Tudtad, hogy egyes darabokra nem csak mosáskor, de szárításkor is oda kell figyelni?

  • Bizonyos anyagok, a gyapjú vagy a viszkóz sokkal könnyebben megnyúlnak, ezért ezeket érdemes fektetve szárítani.
  • A színes ruhákat teregetéskor fordítsd ki, így a nap nem fogja kiszívni a színüket, vagy válassz árnyékos helyet!
  • Minél jobban kirázod a ruhát, és minél inkább gyűrődésektől mentesen helyezed el a szárítón, annál könnyebb dolgod lesz a vasalásnál.
  • Csipeszt csak keményebb anyagokon használj, mint a farmer, mivel a finomabb darabokon olyan nyomot hagy, amit a vasaló sem tud eltüntetni.

További információk az www.amway.hu weboldalon találhatók.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top