Csajok Magazin

Moletten is divatosan

Rafinált molett ruhák és Eclore alakformáló fehérneműk az X-Class divatüzletben a budapesti Árkád I. emeletén!

Itt a tavasz. Ébredés után már nem teljes sötétségben kell kibotorkálnunk a konyhába, kapunk némi biztatást a kora tavaszi napsugaraktól. Sutba dobjuk a téli kabátot, vágyakozással teli félelemmel nézünk a ruhacsere elébe. Végre jöhetnek az élénk színek, lenge anyagok, mélyebb dekoltázs. A tükörből azonban nem mindig az néz vissza ránk, amit szeretnénk. A karácsonyi bejgli és a szilveszteri malacsült szélesen mosolyog a pocakunkon, csípőnkön, mintha ők is szeretnék már látni a tavaszt.

                  

Nem minden nőnek adatott meg a karcsúság. Néhányan egész életünkben súlyfelesleggel küzdünk, mások csak 30-40 év fölött, a gyermekek születése után szembesülnek azzal, hogy testük elvesztette rugalmasságát, itt-ott megjelentek a bőrük alatt a nemkívánatos párnácskák. A divattrendek azonban azt mutatják, hogy előtérbe kerül az érett női test szépsége, nem szégyen, ha nem 38—40-es a méretünk. Egy kis internetes böngészéssel számos öltözködési trükköt sajátíthatunk el. Rendkívül fontos a helyes méretválasztás, sem a túl lezser, sem a túl szűk fazon nem előnyös. Válasszunk szép esésű textilből készült ruhákat, bátran viseljünk egyéniségünkhöz illő vidám színeket. A rafinált mintázat és szabás eltereli a figyelmet az eltakarni kívánt területekről.

Itthon a molett hölgyeknek mégsem könnyű alakjukhoz illő divatos ruhákat találni, gyakran a hagyományos szabású ruhákat készítik el 5-6XL-es méretben figyelmen kívül hagyva az eltérő alkati adottságokat.

                                         

Az X-Class divatüzletben azonban valódi csemegék várják a molett hölgyeket. Mindenki talál alkalomnak és ízlésének, stílusának megfelelő darabot. Legyen szó üzleti viseletről, alkalmi ruhákról, utcai vagy farmerruházatról, változatos színekből, fazonokból, széles méretválasztékból válogathatunk. Itt megtapasztalhatjuk, hogy nem kell rejtőzködő színeket, szabást választanunk, bátran viselhetünk extrémebb darabokat is. Az pamut-sztreccs alakformáló farmerárukban sportosan, de mégis elegánsan jelenhetünk meg. Az exkluzív kollekció elegáns és utcai, egymással jól kombinálható darabokat tartalmaz. Válasszunk stílusos kiegészítőket az itt kapható sálak, táskák közül!

Az üzletben kaphatók az Eclore infravörös textilből készült alakformáló fehérneműi, melyek azonnal 1-2 méretet „lecsípnek belőlünk”, és olyan formát kölcsönöznek, amilyenre vágyunk: karcsú derék, lapos has, keskeny csípő, formás mellek és popsi. Mindegy hogy mekkora méretet hordunk, 38-ast vagy 48-ast. A különbség azonnal észrevehető, bátrabban viselhetünk testhez simuló darabokat, hiszen az alakformálók eltüntetik a hurkákat. Csak belebújunk egy megfelelő kombidresszbe, fűzőbe vagy csípőszorítóba, jöhet kedvenc  ruhánk, és máris jól indul a nap. A dicséret garantáltan nem marad el, zsebeljük be bátran a bókokat!

www.x-class.hu

www.eclore.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top