Csajok Magazin

Csizma, táska, kabát, itt a tél.

Az öltözék sokak számára kizárólag a ruhaneműt jelenti. Azonban maga az öltözet nem csak a ruhadarabokat jelenti, hanem magába foglalja mindazt, amit magunkon viselünk.

Gondoljuk végig, mennyi mindent veszünk föl reggel, mielőtt kilépünk az ajtón. Kezdve az alsó neműtől, a harisnyán át a kabátig. Miután felöltöztünk, már csak belebújunk a kabátba és a cipőbe, vállunkra dobjuk a táskát és már futhatunk is. Hétköznapi, rutinná vált folyamat, azonban talán nem mondok újdonságot azzal, hogy azért ez még sem ilyen egyszerű. Mikor hosszú perceket időzünk a ruhásszekrény előtt, agyunkat tornáztatva, hogy hova is megyünk, meddig maradunk, délután lesz-e valami más programunk, hideg lesz-e vagy meleg. Egyszóval ez a rutinná vált folyamat egyáltalán nem mindig megy rutinszerűen.

Azonban, ha nagy nehezen a harmadik átöltözés után végre meg van az igazi, még mindig nem tökéletes minden. Ekkor jön a táska és a cipő dilemma, amit részben hangulatunk, nagyobb részt az időjárás és még nagyobb részben, hogy hova is megyünk és meddig maradunk. Kibírjuk-e a fárasztó napot magas sarkú cipőben és mikor a zuhogó esőben három órával a tervezettnél beesünk az ajtón, elhatározzuk, hogy soha többé senki kedvéért nem veszünk többet magas sarkú cipő. De néhány nappal, héttel késöbb ismét eljön a magas sarkú napja. A mai divattrendeknek köszönhetően, mindenki válogathat a különböző hozzá leginkább közel álló stílusú ruhák között.

 

Az őszi divat a cipőké, táskáké, blézereké és kabátoké. Ez az az évszak, amikor a legváltozatosabban, legkifejezőbben öltözködhetünk. Kabátokat tekintve egyre inkább a háromnegyed ujjas kabátkáé a főszerep, mely Audrey Hepburn-t idézi. A táskánál azonban kissé elrugaszkodunk a múlttól. Ma a hajószerű, hatalmas táskák a divatosak, melyet a vállon, de féloldalasan a hátunkon is hordhatunk. Az ősz bármely színében, kötött vagy szövetből, sokféle anyag illik az idei őszi trendbe. Próbáljunk hasonló stílusú, anyagú, színű táskát és cipőt hordani, hiszen az összhatás fontos.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top