Csajok Magazin

Missziónk: Az álmokat valósággá tenni.

Az „Édes Mese” dizájnér tortaszalon 10. évét ünnepli.


– Mit értek el az évek alatt?

Az „Édes Mese” tortaszalon megalapításának pillanatától el volt döntve, hogy a szalonnak egyetlen létező boltra sem szabad hasonlítania. A kezdetétől modernnek, megújulónak, információs technológiákra épülőnek kell lennie. A programozás területéről szerzett tudásunkkal ki tudtunk fejleszteni egy online áruházat, amely megengedi, hogy az ügyfél jelen időben rendeljen és azonnal megkaphassa a rendelés kalkulált árát.

Kidolgoztuk a lehető legszélesebb ízpalettát, amely bármely elvárásnak megfelel. Több mint 150 ízt kínálunk, továbbá diétásokat (tej-, tojás-, glutén-, vagy cukormentesen), vegán és paleo ízeket. Folyamatosan fejlődünk és bővítjük kínálatunkat. Emelett csak természetes, minőségi alapanyagokat használunk. Jelen pillanatban portfóliónk több mint 10.000 fényképből áll.

– Melyik torta volt a legjobb?

Minden torta a legjobb, nem lehet egyet kiemelni. Minden torta egyedi, mindet lélekkel sütjük és díszítjük. A kedvenc torták gyerekeknek készülnek. Ha látnák a boldog és izgatott arcokat, a felejthetetlen és leírhatatlan érzelmeiket!

Az esküvői és céges torták komplett projektek. Elkészítésükbe beletartozik az alaprajz-készítés, a taktika-, dinamika-, fények-, szállítás-és kihozatalszámítás. Bizony, a nagy torták egész szerkezetekből állnak, melyek összetartáshoz nem csak cukrászati térben kell tudással rendelkezni.

A női torták – gyengédség, stílus. A férfi torták –határozottság és keménység.

 

 

 

 

 

 

 

 

– Mekkora lehet a legnagyobb tortájuk?

Számtalan alkalommal feltevődik ez a kérdés. A torta mérete csak az ajtó méretétől függ, amin keresztül kell vinni.

 

 

 

– Mit jelent számára a „torta” szó?

A torta – nem csak egy desszert. A torta maga az ünnep. A torta kellemes meglepetés. A torta kihozatala egy egész ceremónia, egy show. Ha a torta kihozatalánál nem lehet „wow”-t hallani, nem csillognak a szemek, akkor a torta rosszul sikerült. A tortának örökre az emlékezetbe kell vésődnie. A tortáról kell, hogy beszéljenek, a fényképeit ki kell hogy tegyék és terjesszék. A tortának történelemmé kell válnia.

– Mik a tervei a jövőre nézve?

Hogy az „Édes Mese” név egy fogalommá váljon Magyarországon.

www.edesmese.hu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top