Csajok Magazin

Minőségi és hatékony ápolás az

Age Attraction innovációnak számító medical – luxus kozmetikumaival

Biológia bőrfiatalítás – a bőr sejtjeire gyakorolt stimulációval
Speciális, intenzív hatású bőrápoló termékeink már 25 éves kortól, a folyamatosan változó bőr egyedi igényeit figyelembe véve fejtik ki hatásukat. A készítmények magas hatóanyag koncentrációjának és a liposzomatikus szállítóanyagoknak köszönhetően, a használatuk egyedi és látványos hatást képes kifejteni az Anti-Aging kezeléseknél, és az otthoni bőrtáplálás során is. Az Age Attraction termékeinek azonnal látható eredményei vannak,  kitűnő minőségű növényi kivonatokat tartalmaznak, melyek egy időben képesek védeni és ápolni is a bőrt!
Eredményes Anti-Aging kezelés és mélyhidratáció
Vannak hatóanyagok, melyek bizonyítottan képesek hatással lenni a bőr regenerációjára, esetleg csökkentik az izmok kontrakciójának intenzitását és pihentető hatást fejtenek ki a ráncképző mechanizmusokra,  és vannak melyek képesek működésre bírni olyan sejteket, melyek működésükkel a bőr öregedési folyamatát tudják lassítani. A modern technológiáknak köszönhetően az Age Attraction új generációs hatóanyag kozmetikumai, medical kozmetikumai, intenzív hatását a magas koncentrációban levő hatékony összetevők biztosítják.
 Az önmagukra igényesek körében manapság már elvárás, hogy a kozmetikumok melyeket használnak, ne csak eredményesek legyenek, hanem minőségi alapanyagokból, káros összetevőktől mentesek legyenek. Az Age Attraction termékfilozófiája, hogy konzekvensen lemond ezekről a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek,tartosítószer,  illatanyagok és állati nyersanyagok, hogy kozmetikumaikkal a lehető legtisztább és legkifinomultabb módszerekkel lehessen ápolni a bőrt.
Az Age Attraction bőr fiatalító, és 24 órás mélyhidratáló készítményeinél egyesülnek az igen hatékony Anti-Aging összetevők (melyek nagy koncentrációban találhatóak meg bennük), az aktuális kozmetikai kutatási trenddel, melyek a növényi Anti-Aging hatóanyagok felé mutatnak.
Az Age Attraction kozmetikumok és ampullák erőteljes Anti-Aging hatóanyag tartalommal optimálisan magas koncentrációjával hívják fel magukra a figyelmet. Értékes hatóanyagok mint pl. a hyaluronsav, szinergikusan működő Vitamin-Komplexek, Koenzym Q-10, peptidek, vagy a ránctalanító hatású innovatív növényi Para Zsázsa-kivonat (mely jelenleg az egyik legnagyobb figyelemmel kísért Anti-Aging hatóanyag) nagyon magas koncentrációban található meg az Age Attraction termékekben.
Az Age Attraction a hatékony és alapos kutatásokon alapuló Anti-Aging hatóanyagok alkalmazását részesíti előnyben. A növényi hatóanyagokból és ápolóanyagokból álló high-tech  kezelések intenzív ránctalanító hatással bírnak és egyszerre nyújtanak ápolást, védelmet és hidratációt, kellemes érzést kölcsönözve ezzel a bőrnek.
Természetközeli High-Tech kozmetikumok
Az Age Attraction termékszériáik az Anti-Aging kezeléseink során szerzett sok éves tapasztalatból és a kezelések során használt termékekből jöttek létre. Sok termékirányzat gyakran nem felel meg a magas elvárásoknak, ezért neves szakemberekkel és fejlesztőkkel együttműködve fejlesztettük ki a saját kozmetikai szériáinkat, azzal a céllal, hogy azok a lehető legmagasabb Anti-Aging hatékonyságot érjék el, és minőséget érjük el.
Termékeink állaga a luxust képviseli, a bőr számára kellemes érzést biztosítanak. Ugyanakkor a termékeket a magas bőrtolerancia jellemzi, a legérzékenyebb bőrűek is biztonsággal, és jó eredménnyel alkalmazhatják. Minden terméken elvégeztük a bőrtolerancia tesztet, és mindegyik teszt kiválónak bizonyult.
Különleges növényi kivonatok: PARA ZSÁZSA és Carnosine
A Los Angeles Times szekértői felmérése (2009. Február 1.) megállapította, hogy az A vitamin és a peptidek mellett, jelenleg hét anyag szerepel a legnagyobb figyelemmel kísért Anti-Aging hatóanyagok között, közöttük a Para Zsázsa kivonat (Acmella Oleracea) és a Carnosine (bőr erősítő peptid, és erőteljes szabadgyök megkötő). Mindkét hatóanyag – további peptidek és hyaluron mellett – nagy mennyiségben megtalálható megtalálható a WRINKLE STOP koncentrátumban.
A dél amerikai Para Zsázsa növényi kivonata különösen gyors hatású összetevő, amely pontosan a ráncképződésért felelős mechanizmusra fejti ki hatását, mely során az izmok  kontrakciós aktivitását gátolja.
Próbálja ki korunk trendjének megfelelő innovatív hatóanyag termékeinket. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is elégedett lesz. Szívesen állok rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolásában, és a termékvásárlással kapcsolatos tanácsadásban.
 Bob Csilla,
kozmetikus és mezoterapeuta
Mezo Lézer Bt.
tulajdonosaként a német Age Attraction termékeinek kizárólagos forgalmazója.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top