Csajok Magazin

Minaret Hotel & Étterem  Eger – Eger Lüktető szívének otthona

Egerben, a város centrumában várja vendégeit a Hotel Minaret & Étterem. Legyen szó egyéni utazókról, családokról vagy üzleti úton lévőkről, azt impozáns hotel mindenki számára remek helyszínül szolgál a pihenésre.

A Hotel Minaret & Étterem  Egerben, a barokk belváros egyik legimpozánsabb helyén helyezkedik el. A szállodában megszállva pár perc séta alatt részese lehet a középkori vásárnak, a Végvári Vigasságoknak, a Bikavér Ünnepnek, Eger Ünnepének és még sok-sok fesztiválnak, programnak.

Éttermünk alap esetben svédasztal rendszerben működik, de minden igény-t igyekszünk kielégíteni. Szállodánk étterme 3 különböző teremmel rendelkezik, igy szinte bármilyen összejövetelt, rendezvényt le tudunk bonyolítani.

A 39 darab légkondicionált szoba a következőkkel rendelkezik: színes televízió, fürdőszoba hajszárítóval, hűtőszekrény található benne.
Az összesen 93 főt befogadó szobák egy része a történelmi emlékműre, a Minaret tornyára néz, míg másik részéből kilátás nyílik az egri várra és a Dobó térre.

Eger nevezetességei, Dobó tér, Egri Vár, Egri Termál- és Strandfürdő pár perces sétával elérhetők.

Elérhetőségeink:

www.minarethoteleger.hu

info@minarethoteleger.hu

Tel. 06 70 3292362

0636 517 000

06 30 8671263

Címünk : 3300 Eger, Knézich Károly u. 2

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top