Csajok Magazin

Miért csontkovács?

Cikkeimben az általam végzett energetizáló masszázst számos helyen „csontkovács kezelésnek” nevezem.

Pap Miklósnak hívnak, a kos jegyében születtem Budapesten. Gyermekkorom óta foglalkoztat a természetes úton történő gyógyítás, így már tizenéves koromban nagy érdeklődéssel voltam az ilyen témájú könyvek, előadások, oktatások iránt. Több, mint 8 éve kezdtem el és folytatom azóta is, a masszázs technikák és különböző manuál terápiás módszerek elsajátítását és alkalmazását. Egészen fiatalon, 6 éves koromban kezdtem el harcművészetet tanulni, így több mint 20 év elteltével ma már instruktorként oktatom azt. 

Az évek során jó néhány képzést elvégeztem, elolvastam számos könyvet a témáról. Az általam használt rendszer páratlan hatékonysággal bír a világon ismert csontkovács módszerek között.

Joggal kérdezhetik: Miért van ez, mi a titka?

A világban megtalálható egyéb alternatív módszerek, általában fizikai erővel teszik helyre az elmozdult csigolyákat, ízületeket, mely bizonyos technikák esetében akár jelentős fájdalommal is járhat. Továbbá a különböző módszerek, alkalmanként külön – külön kezelik a problémás területeket, általában a fájó testrész enyhítésére koncentrálnak, ezért csak átmenetileg, vagy egyáltalán nem szüntetik meg a fájdalmakat. Módszerünk az egész gerinc és teljes ízületi rendszer egyensúlyának visszaállítását biztosítja.

Tartós gyógyulás csak teljes test kezeléseket követően lehetséges!

Módszerünk kialakításánál a világ kontinenseinek, országainak összes technikája (több mint 300 fogás) lett feltérképezve és feldolgozva, majd egységes rendszerbe foglalva. A rendszer elengedhetetlen eleme a kezelések közben történő energia közvetítése, ezért válik az fájdalommentessé.

A kezelések során 126 ízületünk átmozgatása történik, 100 fogás alkalmazásával!

Így alakult ki ez a csodálatos módszer, aminek ma már több mint 400.000 ember köszönheti gyógyulását, egészségét. Saját részemről az elmúlt 1 évben több, mint 2000 ember kezelését végeztem el, a visszajelzések alapján jelentős sikerrel.

Egyedülálló, hogy mindössze 3 alkalommal akár egy gerincsérv is megszüntethető!

Természetesen minden eset egyedi, így részleteket személyes konzultációt követően tudunk közölni.

(Ügyfél elégedettségi felmérés alapján 1 kezelést követően, a hozzánk fordulók átlagosan 75 % javulásról számolnak be. A felmérést kitöltők életkora: 15 – 89 év.)

Sajnálatos megfigyelés, hogy a gerinc és ízületi problémák majdnem minden embert érintenek. A gerincferdülés aránya a lakosság körében magasabb, mint 90 %.

Fontos megjegyeznünk, hogy a gyógyulás hosszútávon csak akkor lehetséges, ha a hozzánk forduló pácienst érő külső hatásokat, kiváltó okokat megszüntettük. Ilyen hatások a földsugárzások. Korunk krónikus betegségeinek hátterében, az esetek jelentős részében, e sugárzások állnak.

Energia kezeléseink keretében feltárjuk, majd helyreállítjuk a gyógyulni vágyó energia testének sérüléseit. Az Energia kezelés folyamán a gyógyító egyfajta csatornaként működik, nem saját energiáját adja, hanem a végtelen kozmosz energiát közvetíti, így tölti fel az energetikailag alulműködő csakrákat, energiatestet. 

3 kezelést követően már jelentős változás érezhető!

Szolgáltatásainknál elsődleges fontosságúnak tartjuk a magas színvonalat és minőséget.

Folyamatos akcióinkkal mindenki számára lehetőséget biztosítunk kezeléseink igénybevételéhez.

Milyen panaszok esetén indokolt a csontkovács és energia kezelés?

– fejfájás, fülzúgás, migrén, szédülés

– nyakmerevség, vállfájdalmak

– hátfájás, gerinc/porckorongsérv, gerincferdülés, derékfájás/lumbágó

– tenisz –és golfkönyök, csukló-és ujjfájdalom, kézzsibbadás

– ízületi merevség,

– lúdtalp, csípő -, forgó fájdalom/beszűkülés, térdpanaszok, boka-lábfej fájdalmak.

A gerinc állapota hatással van belső szerveire is! Egyes légzési-, szív – és hasi panaszok hátterében is csigolyablokk áll.

Hány alkalom szükséges?

Tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy 3 kezeléssel lehet teljesen helyrehozni egy elváltozást. Amennyiben a páciens 3 kezelésen részt vesz (maximum 2 hetes különbségekkel), úgy hosszútávon is panaszmentessé válik.

30 éves korig általában 2-3, 40 éves korig 3-4, 60 éves korig 3-5, 60 éves kor felett 4-6 alkalom szükséges.

A megfelelő életmód, mozgás, táplálkozás, fekhely esetében a kezelések száma minimalizálható!

Akció Önnek!

Próbálja ki kezelésünket, most 25 % kedvezménnyel, az újság nevére hivatkozva.

A akciós kezelés igénybevételéhez Jelentkezzen be, a www.csontkovacskezeles.hu weboldalunkon található Bejelentkezés menüpont alatt, a „Honnan érkezett hozzánk” mezőbe írja az újság címét és hivatkozzon a cikkre.

Csontkovácskezelés.hu

+36 70 620 1642

info@csontkovacskezeles.hu

www.csontkovacskezeles.hu

www.facebook.com/csontkovacskezeles

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top