Csajok Magazin

Michael Kors órák

Michael Kors, kortárs amerikai divattervező, pályafutását a New Yorki Divat Intézetben végzett tanulmányai során kezdte, ahol 19 évesen kezdett ruhákat tervezni. Bár már 1981-ben megalapította saját márkáját, Michael Kors 1997-től 1999-ig a francia Celine divatház tervezőjeként, 1999-től 2003-ig pedig annak kreatív igazgatójaként dolgozott.

Michael Kors kollekciót eleinte hölgyeknek szánt darabok jellemezték, 2002-ben azonban a tervező megalkotta első férfiruházati kollekcióját majd ezt követően a kiegészítők felé is nyitott, melyek meghozták számára a világsikert. Michael Kors-t 1999-ben az év női-, 2003-ban pedig az év férfidivat tervezőjének választották.

Az Egyesült Államok mellett Milánóban, Londonban és Japánban is rendelkezik üzletekkel. Michael Kors kizárólag luxustermékeket készít, de a tökéletes minőséget megfizethető árral párosítja. Kreációi minden körülmények között megállják a helyüket évszaktól, napszaktól, eseménytől függetlenül. Ennek és a letisztult eleganciának, valamint az egyedi stílusnak köszönhetően Hollywood és a divatvilág nagyjai is előszeretettel viselik Michael Kors kreációit.

Ahogy a ruházati termékeit, úgy a Michael Kors karóra-kollekciót is a stílus és a minőség megfizethető árral párosított kombinációja jellemzi. A Michael Kors karóra kollekció igen sokszínű, megtalálhatóak benne a sportos, ugyanakkor mégis elegáns modellek mellett az extravagánsabb mintázatú darabok is. Természetesen a feltűnő élénk színek mellett a mostanság oly kedvelt rózsaarany-fekete és a hagyományos alapszínek sem hiányozhatnak a Michael Kors óra kollekcióból.

Michael Kors órákról elmondható, hogy a precíz kialakítás minden darab esetében alapfeltétel. A Michael Kors karórák emellett üde színfoltot jelentenek a márkás karórák piacán, hiszen esetükben a pontos kivitelezés exkluzív külső megjelenéssel párosul. Legyen szó sportosan elegáns, extravagáns vagy hagyományosabb kialakítású darabokról, a Michael Kors karórák valóban viselőik ékei. A szíjak tekintetében a bőr, a szilikon és a kerámia a meghatározó, színek vonatkozásában pedig a feltűnő színek mellett a hagyományos, klasszikus színek éppúgy meghatározóak a Michael Kors karóra kollekcióban. Nők és férfiak egyaránt megtalálhatják a Michael Kors karórák között az ízlésüknek megfelelő darabokat, melyeket ugyanúgy, ahogyan a tervező ruháit is, az egyszerűségben rejlő nagyszerűség jellemez.

Megfizethető luxus – ez a Michael Kors óra. Egy kis kényeztetés, amit megengedhetünk magunknak.
Válasszuk a Michael Kors karóra kollekció bármely darabját, biztosak lehetünk abban, hogy a precíz kialakításban, a stílusos megjelenésben és a megfizethető árban nem fogunk csalódni.
Elérhetőség:

ÁrkádÓra
Árkád Bevásárlóközpont
1106 Budapest, Örs Vezér Tere 25. (Óraszalon)
Tel: +36 70 383 1352, +36 1 434 8101
e-mail: 
info@arkadora.com
www.facebook.com/arkadora
web: 
www.arkadora.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top