Csajok Magazin

Mi a kulcs az egészséges, boldog élethez?

Az igazán egyszerű válasz, a sor elején szerepel: Kiváló minőségű élelmiszerek fogyasztása!

Sokan, sokféle képen gondolkodunk, különböző táplálkozási irányzatokat követünk. 
Egyben mégis mindannyian egyet értünk!? Kiváló minőségű élelmiszer összetevőiben nem szerepelhet tartósítószer, állományjavító, színezék és egyéb mesterséges adalékanyag!
A NaturGold termék családot a tönköly búza szeretete, tisztelete indította útjára, melyet szlogenük is tükröz : „Tönköly specialitások páratlan minőségben”!
Ma már azonban teljes körű megoldásra törekednek. A tönköly minden részét hasznosítják és más, különleges növényeket, rég elfeledett gabonákat is termesztenek. Hazánkban feldolgozva, kiváló minőségű élelmiszerek készítésével kínálnak fogyasztóiknak, partnereinek valódi, számtalan díjjal és oklevéllel kitüntetett, értékes termékeket.
A NaturGold termék család, aktívan részt vesz a szemléletformálásban, egy egészségesebb társadalom, egy élhetőbb környezet megteremtésében.
Céluk kiváló minőségű élelmiszerek előállítása, megismertetése minél szélesebb körben, hogy termékeikkel egyre egészségesebb és ez által, boldogabb társadalmat tudjanak kiszolgálni! Páratlan minőségű termékeik mellett, komplett rendszert dolgoztak ki a búzafű kúrához. A búzafűmag, csíráztató tálca és föld, valamint kiváló búzafű présekig minden adott.
Életmódváltás, tudatos táplálkozás a NaturGold kiváló minőségű élelmiszereivel!
Elérhetőségek:
Honlap és webáruház: http://naturgold.hu/webaruhaz 
Telefon: 20/519-1303
Az egészség a legfőbb kincs!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top