Csajok Magazin

metabolic balance ®

Minden ember más és más. Minden test egyedi. Néhányan közülünk ehetnek, szinte bármit, amit csak szeretnek, és mégis soványak maradnak. De a többség nem teheti ezt.

Ha a második csoportba tartozol, akkor  nem könnyű elérni és megtartani az általad vágyott testsúlyt. De lehetséges, ha olyan módon étkezel, és olyan élelmiszereket fogyasztasz, amitől a szervezeted anyagcseréje egyensúlyba kerül.

A program ideje alatt megtanuljuk, hogy melyek azok az élelmiszercsoportok, amelyek segítenek bennünket a fogyásban és abban, hogy egészségesek tudjunk maradni.  A titok? Az Étkezési terv, amely a vérvizsgálat eredményei alapján egyedileg a Te részedre készül. Így megtudod, hogy milyen ételeket készíthetsz, mekkora mennyiségben és milyen kombinációban, hogy az megfeleljen a Te szervezeted igényeinek.

Ne aggódj – ez nem élethosszig tartó „kalória-számlálás” rendszer. Kezdetben követned kell a szabályokat, és eltarthat egy ideig, amíg megszokod az új étkezési rendszert, de rengeteg támogatást kapsz tőlünk ehhez. A jó hír, hogy a metabolikus egyensúlyod gyorsan helyreáll, természetes része lesz az új, egészséges életednek. Kezedbe adunk minden eszközt, hogy ki tudd választani mindenkor a számodra legmegfelelőbb élelmiszereket, így visszakaphatod a magabiztosság érzését az életedbe.

Sokan közülünk általános, egy kaptafára épülő diétába kezdenek, amit nem tudnak sokáig tartani, gyakran érzik magukat, éhesnek, fáradtnak és hajlamosnak arra, hogy különböző ételek után sóvárogjanak. Ez örök körforgása egy életen át tartó yo-yo diétáknak. Nem kell így lennie.

Hogyan segít a metabolic balance® a fogyásban?

Ez a program nem az önsanyargatásról és éhezésről szól.  A metabolic balance® módszert Németországban alkották meg német orvosok és táplálkozási tanácsadók, és fejlesztik már több mint 20 éve.

Mit kapsz?

Kapsz egy személyre szabott táplálkozási tervet, amely megmondja, hogy pontosan mit kell enned, és milyen mennyiségben. A táplálkozási terv, egy részletes vérvizsgálat eredményeként jön létre.

A cél?

Segít, hogy a szervezeted a zsírok elégetéséből nyerje az energiát anélkül, hogy az izomtömeget leépítené.

Egyéb pozitív hatások:

Tapasztalat, hogy a ügyfeleknél csökkent a koleszterin szint és a vérnyomás. A hölgyeknél csökkentheti a policisztás petefészek-szindrómát és a klimaxos tüneteket. Ez javítja a máj-, vese-és endokrin funkciókat. És végül ez segíthet a 2 típusú cukorbetegség és a metabolikus szindróma megléte esetén.

A metabolic balance® módszer inkább egy életmódváltozás, mint a diéta, és ahogy az ügyfeleink  mondják, valóban megváltoztatta az életüket.

„Én már a metabolic balance® szabályai szerint étkezem már több mint 3 hónapja. Azóta csökkent a súlyom 15 kg-ot és derék és csípő méreteim is sok centimétert. Nagyszerűen érzem magam, arra gondolok, milyen jó érzés, hogy újra beleférek a régi farmerembe, amely már régóta a szekrényem hátsó részében bujkált. ” H. Éva 2013 január

www.anyagcsere.info

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top