Otthonok és Kertek

Mesefit – hagyományos és trendi egyszerre?

Az ismert magyar kekszgyártó cég, a Detki Keksz Kft. egy új ötlettel állt elő: Miért ne lehetne egy tradicionális márka ismertségét és népszerűségét egy „divatos”, az egészséges táplálkozást kielégítő termékkel ötvözni?

Így született meg a Mesefit: a mézes linzereknél már jól bevált „Mese” márkanevet a korábbi Bisfit kekszükből ismert „Fit” névvel ötvözve létrehoztak egy új, magyar gyártó által Magyarországon gyártott termékcsaládot.

Mesefit gabonás kekszek négyféle ízben kaphatók: a törökmogyorós-mézes Bisfit-ként már bizonyított, a fogyasztók szívesen vették le a polcról ezt a terméket. A kakaós-csokoládédarabos változat igazi ínyencség a csokoládét kedvelőknek, hiszen telis-tele van jó minőségű csokidarabkákkal. Az erdei gyümölcsös íznél az áfonya és a szeder dominál, a gyümölcsös-müzlis változatnál pedig a kerti gyümölcsök (alma, sárgabarack) ízharmóniáját kandírozott narancshéj-darabok és mazsola teszik teljessé.

A termékek „hozzák” a Mese kekszeknél megszokott minőségi színvonalat, ugyanakkor kielégítik a napjainkban egyre népszerűbb tudatos táplálkozás követőinek igényeit is, hiszen különféle gabonapelyhek felhasználásával készülnek, ízletesek, táplálóak, továbbá a Mesefit kekszek állaga és csomagolása is felveszi a versenyt a hasonló kategóriában kapható egyéb termékekkel.


Próbálja ki ezt az újdonságot – teremtsen új tradíciót!


Kóstolja meg a Detki Keksz Kft. további termékeit is!
Detki Keksz Kft.

3273 Halmajugra, Kossuth u. 178.

Tel: 37/375-503  Fax: 37/375-507

www.detkikeksz.hu    detkikeksz@detkikeksz.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top