Csajok Magazin

MERÜLJÖN EL A FRISSESSÉGBEN !

A L’Occitane En Provence arcápolási kollekciója egy hidratáló termékcsaláddal bővül, mely az Aqua Reotier nevet kapta. A provence-i Réotier forrás kálciumban gazdag vizét tartalmazó arctisztító és –ápoló termékek hatékonyan biztosítják a bőr hidratáltságát és nedvességtartalmát akár egy egész napon át.

Az Aqua Reotier újdonságok elengedhetetlen darabjai a mindennapos arcápolási rutinnak. Az arctisztító hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket; a hidratáló szérum előkészíti a bőrt; frissítő hatású, az intenzív hidratáló arcápoló pedig tulajdonságaiknak köszönhetően kellemes enyhülést nyújtanak a meleg, nyári napokon is.

20-AS ÉVEINKBEN A LEGFONTOSABB BŐRÁPOLÁSI KÉRDÉS A HIDRATÁLÁS
De hogyan találja meg a megfelelőt, a hidratálók kifogyhatatlan kínálatából? A friss és hidratált bőr eléréséhez válassza a L’OCCITANE új, a víz erejével teli Aqua Réotier kollekcióját. A hihetetlen, új textúra fellobbantja az érzékeket. Provence Réotier forrásának kálciumban gazdag vizével megalkotva, arcápolási rutinunk amellett, hogy 24 órán keresztül hidratál hatékonyan biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát.

Az esővíz évszázadokat utazik a föld alatti csatornákban és az útjába kerülő kövekből kálciummal gazdagodik. Ez a hosszú út, és a föld alatt rejlő hő egy hiper-mineralizált medencét alkot. Az egyedülálló, hűvös esővízzel keveredő forrás, magas kálcium- és magnéziumtartalma az egészséges bőr nélkülözhetetlen támogatója.

TUDÓSOK KIMUTATTÁK, HOGY A RÉOTIER FORRÁSÁNAK KÁLCIUMTARTALMA  A KULCS A BŐR VÉDŐRÉTEGÉNEK MEGŐRZÉSÉHEZ, MELY A TERMÉSZETES HIDRATÁLTSÁGOT BIZTOSÍTJA.

A L’OCCITANE az első olyan vállalat, amely felfedezte ezt a hihetetlen vízforrást, és elkötelezett a lenyűgöző terület megőrzésében – biztosítva azt a jövő nemzedékei számára. 

Annak érdekében, hogy minél kisebb hatást gyakoroljunk a környezetre, szakértőkkel együttműködve számos olyan szükséges lépést tettünk, mellyel mérsékelni tudjuk vízfogyasztásunkat. Ily módon, 0.04%-ra csökkentettük felhasználásunkat a forrás éves víztermeléséből és a forrás védelme érdekében igyekszünk biztosítani, hogy a jövő természetkedvelői is élvezhessék ezt a természeti csodát. Amellett, hogy a forrás csodás előnyöket nyújt a bőrápolásban, egy inspiráló látnivaló is. A különböző életformákat számon tartva, olyan stratégia megalkotásán dolgozunk, amellyel sikerül fenntartani e hely egyedülálló élővilágát a jövő nemzedékei számára. Gondoskodással és egy kis szerencsével ez az ősi helyszín érintetlen marad az idő múlásával is.

ULTRA HIDRATÁLÓ GÉL 50ml A gél használata elbűvölő, akárcsak ragyogó kinézete – több ezer mikrobuborékkal, az Ultra Hidratáló Gél azonnal táplálja a nedvességre szomjazó bőrt. Tartós hidratáltságot biztosítva bőrnek.

ULTRA HIDRATÁLÓ KRÉM 50ml Ha egy selymesebb krémre vágyik, próbálja ki Ultra Hidratáló Krémünket. Tökéletes választás minden olyan bőrtípusra, melynek  extra hidratálásra van szüksége a nyári hónapokban. A könnyű textúra álomba illően simul a bőrbe és hidratáltsága egész nap tart.

Vízbázisú Arctisztító Gél 195ml Akárcsak reggelente a hideg vizes arcmosás, a Vízbázisú Arctisztító Gél felpezsdíti a bőrt miközben hatákonyan távolítja el a szennyeződéseket. A hűvös gél könnyű, rugalmas habbá alakulva ragyogóan tisztít anélkül, hogy a bőrt szárítaná.

Hidratáló Szérum 150ml Készítse elő bőrét a L’OCCITANE Hidratáló Szérumával. Vízszerű textúrája azonnal felfrissíti a bőrt és felkészíti a további hidratálásra. Szépségápolási rutinjában biztosan új kedvence lesz.

Ultra Hidratáló Gél, 50ml 8 950 Ft
Ultra Hidratáló Krém, 50ml 8 950 Ft
Vízbázisú Arctisztító Gél, 195ml 5 950 Ft
Hidratáló Szérum, 150ml 7 190 Ft

Megvásárolható online: https://hu.loccitane.com/aqua-reotier,16,2,92374,0.htm

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top