Csajok Magazin

Mérai Kata

„ A fogyókúra és a mozgás csak együtt lehet sikeres”

Mérai Kata sokat tesz egészségéért és fittségéért. Nem elég csupán étkezési szokásainkon változtatni, mellette fontos, hogy a sportnak is kiemelt figyelmet szenteljünk. Az ismert színésznő ezúttal elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját!

„A sport kiegyensúlyozottá tesz”
Mérai Kata csinosabb, mint valaha, a színésznőnek rendkívül fontos a mozgás, a sportos élet és persze az egészséges étkezés, ezek ugyanis kiegyensúlyozottá teszik. „Lehetőség szerint, próbálok intenzívebben mozogni, tavasztól-őszig sokat kerékpározom. Úgy gondolom, fontos, hogy mindenkinek más-más területet kell megmozgatnia, formálnia, és ezt személyre szabottan kell meghatároznunk. Nekem a combommal és a fenekemmel nincs annyi gondom, de a karomat és a hasizmomat nem tudtam eddig kellőképpen megdolgoztatni, így kipróbáltam a Power Plate-et. Ez a tréning mindössze 30 perc, azonban hihetetlenül átmozgatja a testet. Mikor először kipróbáltam nem tudtam mire számítsak, sose gondoltam volna, hogy néhány ilyen egyszerű gyakorlat, ilyen megerőltető lehet és ennyire megdolgoztatja az izmokat”- árulta el a színésznő.

Narancsbőr ellen zöldségdiétát és vibrációs edzést ajánl Kata
Tavasszal egyre több friss zöldség és gyümölcs kapható, Kata szerint, ezekkel a finomságokkal rengeteg súlyfeleslegtől megszabadulhatunk. „A mozgás mellett fontosnak tartom, hogy az ember odafigyeljen, hogy mit eszik, és nem mindegy, hogy melyik típusú mozgáshoz milyen diétát társítunk. Nekem is van egy közösségi oldalam, ahol másokkal együtt mindig kikavarunk valami finomságot, és tippeket osztunk meg egymással. Tavasszal például érdemes egy méregtelenítési időszakot tartani, hiszen vannak olyan egészséges táplálékok, mint a savanyú káposzta, amire akár komolyabb diétát is felépíthetünk. Ezt persze mindenki ismeri, de azt kevesen tudják, hogy a savanyú káposzta nem csak tisztít, hanem nagyon erős vitaminpótló adottságai is vannak egyben. Emellett itt a tavasz, lassan felvehetjük a fürdőruhát. Ez az az időszak, amikor érdemes olyan zöldségdiétákat, vagy olyan zöldségétrendet összeállítani, ami nem csak fogyaszt, de a narancsbőr felszívódását is elősegíti”- tanácsolja Kata.

Csuka Joli, a Power Plate vezető edzője azonban elárulta, a vibrációs tréning kifejezetten jó a narancsbőr ellen is. „A fél órás edzés erősíti és feszesíti izmaidat és eltünteti a legtöbb nő rémálmát, a cellulitot is! Ami a legészrevehetőbb, az az, hogy az edzésekkel együtt változik az alak, az egész test feszesebb, tonizáltabb lesz. A masszázs pedig segít a cellulit ellen, élénkíti a nyirokkeringést, kiüríti a sejtekben lerakódott toxinokat, és valóban hatékony a narancsos dudorok ellen.”

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top