Csajok Magazin

Mentes étkezés az ünnepi időszak alatt

Ősz végén, tél elején az embernek óhatatlanul eszébe jutnak a közös családi, baráti ebédek, a kellemes hangulatú vacsorák, az összebújós filmezős esték, amikor pogácsaillat lengi be a lakást. Ez teljesen természetes ebben az időszakban. Ilyenkor szinte minden háztartásban gyakoribbak a vendégek.

Mi van azonban akkor, ha a családban, esetleg a baráti körben ételérzékenység, allergia jelentkezik? Ez a jelenség sajnos egyre gyakoribb és az egyetlen kezelési mód a diéta. A diéta betartása komoly utánajárást és alapos tervezést igényel; nem csoda, ha első hallásra tanácstalan a szakács: vajon milyen ételt is készítsen a speciális étrendet követő vendégnek? Szerencsére ma már igen sok alapanyagot lehet kapni, amely akár a gluténmentes, vegán, vagy reform életmódba beilleszthető, ráadásul több blog és internetes oldal is foglalkozik a témával.

Az Eden Premium minőségi élelmiszereivel könnyedén és gyorsan készíthetsz ízletes gluténmentes, vegán, cukor-, és szójamentes fogásokat.

A termékpalettában megtalálhatóak többek között:

  • lisztkeverékek, lisztek
  • növényi fasírtkeverékek
  • gabonák és hüvelyesek
  • tészták
  • hidegen sajtolt olajak
  • természetes édesítőszerek
  • superfood-ok

www.edenpremium.hu oldalon, illetve az edenpremium youtube csatornán folyamatosan megújuló receptek várják a mentes ötletekre kíváncsi olvasókat és nézőket, mindig az évszakhoz illően, idényzöldségek, gyümölcsök felhasználásával: almás pite, palacsinta, gnocchi, szilvás gombóc, pizza és a sort még lehetne folytatni hosszasan.

Az Eden Premium megspórolja számunkra a „mindenmentes” kísérletezgetéssel töltött időt, hogy azzal foglalkozzunk, amivel igazán szeretnénk: a szeretteinkkel.

www.edenpremium.hu

https://www.facebook.com/edenpremium.hu/

https://www.instagram.com/edenpremium/

https://www.youtube.com/edenpremium

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top