Csajok Magazin

Meditum Dental – Hogy ne kelljen titkolni a mosolyod

Az ünnepek előtt nem csak a házat, lakást csinosítjuk, hanem magunkra is jobban odafigyelünk, hiszen nem mindegy, hogy festünk majd a családi fotókon.

A nagy készülődésben néha nem jut idő mindenre.

Általában az első lépés, hogy kikerüljön a dekoráció, utána meg kell tervezni a karácsonyi menetrendet: az utolsó ajándékok beszerzését, csomagolást, a karácsonyi menüt, és a rokonlátogatásokat. A december valóban egy sűrű időszak, amibe az összes programpontot bele kell sűríteni. Többek között magunkra is időt kell szánni, hiszen az ünnepek alatt rég nem látott családtagokkal, ismerősökkel találkozunk, akiknek természetesen a legjobb formánkat akarjuk mutatni. 

Általában azt már novemberben megtervezzük, mikor megyünk el fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, de kevesen gondolnak bele egy apróságnak tűnő, mégis a legnagyobb jelentőségű dologba, a karácsonyi mosolyba. A fogorvoshoz járás nem feltétlenül a legkellemesebb időtöltés, de évente egyszer mindenképpen ajánlott elmenni. Akinek nincs különösebb problémája, ezt az egy alkalmat a legjobb, ha December környékére tervezi. A legalapvetőbb szolgáltatás a fogkövek eltávolítása, ami ugyan nem látszik, de rengeteg száj- fogíny betegséget lehet megelőzni. Az eltávolítás után egy kis polírozás csodákra képes, hiszen a kávé, tea, bor és egyéb étel-ital, dohányzás okozta elszíneződésen árnyalatnyit, de tud javítani. Aki persze ennél többet szeretne, nyugodtan jelentkezhet egy fogfehérítésre, hogy valóban ragyogó mosollyal kápráztassa el vendégeit. 

Az idén még elérhető akciókért keressék fel a Meditum Dental fogorvosi rendelő weboldalát

Karácsony előtt a jelentősebb kiadásokat inkább a következő évre toljuk, de ha már úgyis muszáj, miért is ne ilyenkor csináltatnánk meg a fogpótlásokat? Ha már felvesszük a legszebb ruhánkat, ne azon kelljen izgulni, hogy nézünk ki majd a családi fotókon, vagy lehet-e igazán örömteli a mosolyunk. Az ünnepek nem csak az ajándékokról, hanem rólunk is szólnak. Nem sok esemény maradt az évben, amikor igazán elegánsak lehetünk.

Adjuk meg hát a módját az ünneplésnek!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top