Csajok Magazin

Márkáscipők

Nem kérdés, aki minőségi cipőt vagy csizmát szeretne, Tamaris vagy Jana lábbelit választ.

Mindkét márka a német minőséget és kiválóságot testesíti meg, alapos kidolgozás és csodás anyagok jellemzik. A Tamaris cég mintegy két éve megjelentette Tamaris Accessoires néven táskáit, pénztárcáit, melyek színvilágukban a cipők, csizmák megjelenéséhez igazodnak. A cég újításai között tartják számon a Touch It technológiát, mely a talpbetétbe elhelyezett memóriahabot jelenti, így tulajdonosának lába minden egyes használat során a megszokott, saját talpának felületét őrző, ezáltal kényelmes és egészséges terméket viselhet. Másik, immár világhírű technológiája a márkáknak az AntiShock elnevezésű sarokkidolgozás. Ez jó hír azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék elkerülni az egész napos járás során gerincükre mért negatív hatások mintegy 50%-át.
 
A táska, mint kiegészítő, a cipőhöz hasonlóan szintén felfedi tulajdonosa személyiségjegyeit. Termékeink nagy része Olaszországból érkezik, így a kiváló minőség, az olasz kidolgozás aprólékossága jellemzi őket. A táska nem csak egy tárgy, lelke van, szeretni kell, örömmel hordani, rendezkedni benne, óvni és védeni. A bőrtáskák külön tisztelete érdemelnek, az illatuk, a színük, a tapintásuk mind-mind a minőség példaképei.
Webáruházunkban arra törekszünk, hogy minden kedves vásárlónk megtalálja a számára igazán megfelelő cipőt, csizmát, táskát vagy akár pénztárcát.
Várjuk Önt is szeretettel!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top