Csajok Magazin

Maradandó emlék

A kéz és lábszobrok a gyermekek gyorsan elröppenő babakorát hivatott megörökíteni örökre. A trandicionálisan alkalmazott médiák mellett, mint fényképek, videofelvételek vagy a gyermekkori rajzok, ezen szobrocskák segíthetnek felidézni életünk ezen felejthetetlen időszakát, bővítve a maradandó emlékek sorát.

A kéz és lábszobrok élethűen, három dimenzióban örökítik meg csemeték aprócska kéz- illetve lábformáját, amelyek elegáns keretükkel lakások méltó díszévé válhatnak. A folyamat körülbelül negyedórás elfoglaltságot jelent a csemeték és szülők számára (az alkalmazott módszer természetesen gyermekbarát és fájdalommentes).

<$485+www.babychino.hu$>Első része a mintavétel, amikor a baba lábára illetve kezére egy langyos, gyurmához hasonló anyag kerül kb. 10 másodperc időtartamra, amelyet ezután mint egy kesztyűt vagy zoknit lehuznak. Ez a minta lesz később felhasználva a végső szobor elkészítésénél. Ezután egy széles szinskáláról választhatjuk ki a nekünk tetsző a keretet és hátteretA bekeretezett termék több méretben is megrendelhető. Lehet benne csak egy kis kéz-szobor vagy akár a baba mindkét kezének és lábának szoborként megörökített mása. A fotóval készített változathoz a szobrok mellé a gyermek fényképe vagy kedvenc tárgya is bekerülhet.

A szobrok elkészítésénél sem felső sem alsó korhatár nincs. Az elkészült terméket vihetjük ajándékba a Nagyi szülinapjára, felrakhatjuk nappalink falára vagy ajándékba adhatjuk csemeténknek a most még nagyon távolinak tünő 18. szülinapjára.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top