Csajok Magazin

Manikűrhöz, pedikűrhöz, műkörömhöz

Mindent a Creative Katalógusból!

Csak egy telefonhívás: 06-1/332-5092, egy email küldés: cnd@creativenails.t-online.hu, vagy egy megrendelőlap-kitöltés a honlapunkon – http://www.creativenails.hu/ – és máris a tied az amerikai
– Creative Nail Design – kéz, lábápoló és műkörömépítő anyagokat és eszközöket gyártó és forgalmazó világcég magyar nyelvű katalógusa, a Belvárosi Creative Stúdió kiadásában.

A 76 oldalas katalógusban mindent megtalálsz, amire professzionális kéz-, lábápoló-, és műkörömépítőként szükséged lehet. Katalógusunk természetesen az otthoni kéz-, láb- és műköröm-ápoláshoz is mindent tartalmaz.
Az exkluzív CND katalógus összesen több mint 400 különböző terméket, ezen belül 25 védjegyzett „™” CND márkaterméket tartalmaz. Találsz még 10 Lépésről-lépésre leírást a por-folyadék körmöktől kezdve, a zselés modellezésen át, a spa kéz- és lábápolásokról, valamint termék-összehasonlító elemzéseket. Mindezt gyönyörű képekkel illusztrálva.
A CND katalógus nem egy egyszerű árufelsoroló terméklista, hanem minden egyes termék mellett felhasználói ötleteket és rendkívül hasznos tudnivalókat találsz.

A SHELLACTM kéz- és lábkörömre használatos UV Zselé lakkok
már kaphatóak Magyarországon.
Felhordása a körömre olyan egyszerű, mint egy lakkozás. Olyan tartós, mint a legkiválóbb UV zselék. A Shellac használatával megszűnik az idegtépő várakozás a lakk száradására. A Shellac UV lakkbevonat minimum 2 hétig briliáns fényt garantál a körmökön. Eltávolítása gyors és egyszerű, Nem károsítja a természetes körmöt. Válaszd a Shellac-ot a CND legújabb innovációját. Te is tudod, hogy a minőség számít!

 

A Belvárosi Creative Stúdió webáruházában mindent megtalálsz, amire a professzionális és az otthoni kéz- lábápoláshoz, műkörömépítéshez, műköröm-ápoláshoz szükségesnek tartasz. Két útvonalon is elérhetőek vagyunk: A http://www.creativenails.hu/ oldalon keresztül a webshopra kattintva, vagy írd be a keresőbe a http://www.mukoromalapanyagok.net/ címet.

Nem fogsz csalódni! Folyamatosan bővülő árukészlet!  Feltétlenül nézd át akciós ajánlatainkat!
ÖRÖM A CND KÖRÖM! Mert a vendég is érzi a különbséget!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top